kaper Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: janou Chcel som sa spýtať môže prísť i ja na zraz?Chcel som sa prihlásiť skôr no v utorok som dostal chripku. Dnes je to lepšie a i kedˇnajneskôr o 16 00 by som musel isť späť , rád by som zaplatil členské. Nieje problém čítaj dozadu a pridaj sa k Piešťancom.Pod každým pastorkovím príspevkom je odkaz na stránku a tam je vypísaný odkaz a človek čo vás povedie. :papa:papa:papa:super Citovat
janou Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Aby som nešiel sám spýtam sa mladého , len ešte spí. Manželka chystá nejaké veci pre dcéru do skoly tak asi nepôjde. Citovat
Y2K Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Cakame ta priblizne o hodku aj cosi na fuelke Citovat
stvrto.14 Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: janou Aby som nešiel sám spýtam sa mladého , len ešte spí. Manželka chystá nejaké veci pre dcéru do skoly tak asi nepôjde. kludne dobehni aj s mladym a kurna to nas bude uz 66 tak jeden dobrovolnik zo šomlikom:D:D Citovat
jarson Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: stvrto.14 Původně zaslal: janou Aby som nešiel sám spýtam sa mladého , len ešte spí. Manželka chystá nejaké veci pre dcéru do skoly tak asi nepôjde. kludne dobehni aj s mladym a kurna to nas bude uz 66 tak jeden dobrovolnik zo šomlikom:D:D Brandejs ide bez manželky tak ten šomlík zatiaľ netreba ale aj tak 65 je úctyhodné číslo na \"minizraz\":D:D:D Citovat
pastorek Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: janou Aby som nešiel sám spýtam sa mladého , len ešte spí. Manželka chystá nejaké veci pre dcéru do skoly tak asi nepôjde. Si pripísaný do zoznamu + 1. Na Fuelke o 12:30 sa pripoj k Y2K, odchod máte 12:45. Keby sa niečo zopsulo tak v odkaze pod mojim príspevkom máš telefónne čísla. ku mne sa ešte prídá kamarát z Trnavy .... beriem rybársku stoličku. Citovat
jozefsv Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: kaper Původně zaslal: jozefsv potrebujem aby mi niekto zo zrazu kto pochadza z nr priviezol nieco od Y2K.ja by som si to vyzdvihol v nr druhy pracovny decembrovy tyzden.ak by bol niekto ochotny bol by som vdacny Nieje problém niesom z NR ale ak povieš prídem do NR a dáme kávu. Inak ide aj marko 306 a dedo tak nieje problém. Neboj druhy decembrový týžden to máš v NR. :papa:papa:papa pisal som ti sz.ak si ochotny to zobrat tak sa spoj s Y2K na zraze.dik Citovat
janou Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tu stoličku mám aj ja ,len ju používam v garáži. Zoberiem ju tiež. Citovat
mirec307break Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 potvrdzujem účasť aj keď neskoro. Takže keď dobre ratám tak spolu 70 lúdi. Citovat
jozefsv Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 vsetkym prajem super zabavu a skoda ze som nemohol dorazit:papa Citovat
kaper Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: jozefsv vsetkym prajem super zabavu a skoda ze som nemohol dorazit:papa Ale neplač ved ešte prídeš. A o zábavu sa neboj určite bude dobrá. :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:super:super:super:super:super Citovat
janou Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Zobudil som syna , no má teplotu . Idem sám Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Durko mi dal na bahonskom zraze koberec do kufra. Doteraz som bol tak lenivy, ze som ho nevymenil Tak som sa na to podujal dneska, aj som trocha skultivoval subwoofer a bordel co som tam mal. Povisavane tak na rychlo je, idem sa najest, do bankomatu, na pumpu pre plnu nadrz, umyvarka a cakam Mozne meskanie v case do 15 minut Cislo na mobil na mna je ... Tankovat a umyvat budem na okine .. Citovat
marko306 Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 LubkA už namerali za Trstínom. Celá kolóna musela stáť Citovat
ChodeC Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Děkuji za pěkný sraz, vánoční dárky a i pro mě zvláštní atmosféru při narvaném motorestu...tolik lidí jsem viděl naposledy v televizi PS: až projdu fotky, tak je hodím na FTP [upravil dne 29/11/09 ChodeC] Citovat
stvrto.14 Odesláno 29. listopad 2009 Autor Odesláno 29. listopad 2009 No uz som doma vsetkym velmy dakujem hlavne PASTORKOVY za ucast a super naladu :super:super:super:super:super:super [upravil dne 29/11/09 stvrto.14] Citovat
Durko Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Tak už aj my sme doma. chcem sa poďakovať organizátorovi stvrto.14 super miesto útulne,a teplo chcem sa poďakovať Pastorkovi za podporu stvrtovi.14 chcem sa poďakovať Medvědovi za to že prišiel na zraz z eschopom a vyzbieral členske príspevky chcem sa poďakovať Jirkovi za diagnostiku (mne ju zas neurobil) chcem sa poďakovať Jarsonovi za darčeky a v neposlednej rade sa chcem poďakovať všetkým ktorý došli za super atmosféru Ďakujem::D [upravil dne 29/11/09 Durko] [upravil dne 29/11/09 Durko] Citovat
gedu Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Práve sme šťastlivo dorazili domov. Bolo to super, ďakujem za krásne strávené nedeľné popoludnie so super ľudmi. Taktiež ďakujem mikulášovi za darčeky:super:super Organizácia bola na výbornej úrovni. Vďaka aj Medvedovi:potlesk:super Naozaj super minizraz.:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super skoro som zabudol: ďakujem aj za cenu útechy:D:D [upravil dne 29/11/09 gedu] Citovat
alihen Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 zavidim Vam som pracovne vytazeny a pre tentokrat mi ti nevyslo (dufam, ze naposledy) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.