Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: janou

Chcel som sa spýtať môže prísť i ja na zraz?Chcel som sa prihlásiť skôr no v utorok som dostal chripku. Dnes je to lepšie a i kedˇnajneskôr o 16 00 by som musel isť späť , rád by som zaplatil členské.

Nieje problém čítaj dozadu a pridaj sa k Piešťancom.Pod každým pastorkovím príspevkom je odkaz na stránku a tam je vypísaný odkaz a človek čo vás povedie. :papa :papa:papa:papa:super

Odesláno

Aby som nešiel sám spýtam sa mladého , len ešte spí. Manželka chystá nejaké veci pre dcéru do skoly tak asi nepôjde.

kludne dobehni aj s mladym a kurna to nas bude uz 66 tak jeden dobrovolnik zo šomlikom:D:D

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Aby som nešiel sám spýtam sa mladého , len ešte spí. Manželka chystá nejaké veci pre dcéru do skoly tak asi nepôjde.

kludne dobehni aj s mladym a kurna to nas bude uz 66 tak jeden dobrovolnik zo šomlikom:D:D

Brandejs ide bez manželky tak ten šomlík zatiaľ netreba ale aj tak 65 je úctyhodné číslo na \"minizraz\":D:D:D

Odesláno

Si pripísaný do zoznamu + 1. Na Fuelke o 12:30 sa pripoj k Y2K, odchod máte 12:45. Keby sa niečo zopsulo tak v odkaze pod mojim príspevkom máš telefónne čísla.

:myslim ku mne sa ešte prídá kamarát z Trnavy .... beriem rybársku stoličku. :D

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: jozefsv

potrebujem aby mi niekto zo zrazu kto pochadza z nr priviezol nieco od Y2K.ja by som si to vyzdvihol v nr druhy pracovny decembrovy tyzden.ak by bol niekto ochotny bol by som vdacny

Nieje problém niesom z NR ale ak povieš prídem do NR a dáme kávu. Inak ide aj marko 306 a dedo tak nieje problém. Neboj druhy decembrový týžden to máš v NR. :papa :papa:papa:papa

pisal som ti sz.ak si ochotny to zobrat tak sa spoj s Y2K na zraze.dik

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

vsetkym prajem super zabavu a skoda ze som nemohol dorazit:papa

Ale neplač ved ešte prídeš. A o zábavu sa neboj určite bude dobrá.:papa :papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:papa:super:super:super:super:super

Odesláno

Durko mi dal na bahonskom zraze koberec do kufra. Doteraz som bol tak lenivy, ze som ho nevymenil :D

Tak som sa na to podujal dneska, aj som trocha skultivoval subwoofer a bordel co som tam mal. Povisavane tak na rychlo je, idem sa najest, do bankomatu, na pumpu pre plnu nadrz, umyvarka a cakam :)

Mozne meskanie v case do 15 minut :D

Cislo na mobil na mna je ...

Tankovat a umyvat budem na okine ..

Odesláno

Děkuji za pěkný sraz, vánoční dárky a i pro mě zvláštní atmosféru při narvaném motorestu...tolik lidí jsem viděl naposledy v televizi :D

PS: až projdu fotky, tak je hodím na FTP

[upravil dne 29/11/09 ChodeC]

Odesláno

Tak už aj my sme doma.

chcem sa poďakovať organizátorovi stvrto.14 super miesto útulne,a teplo

chcem sa poďakovať Pastorkovi za podporu stvrtovi.14

chcem sa poďakovať Medvědovi za to že prišiel na zraz z eschopom a vyzbieral členske príspevky

chcem sa poďakovať Jirkovi za diagnostiku (mne ju zas neurobil)

chcem sa poďakovať Jarsonovi za darčeky

a v neposlednej rade sa chcem poďakovať všetkým ktorý došli za super atmosféru

Ďakujem::D:D

[upravil dne 29/11/09 Durko]

[upravil dne 29/11/09 Durko]

Odesláno

Práve sme šťastlivo dorazili domov.:D

Bolo to super, ďakujem za krásne strávené nedeľné popoludnie so super ľudmi.

Taktiež ďakujem mikulášovi za darčeky:super:super

Organizácia bola na výbornej úrovni.

Vďaka aj Medvedovi:potlesk:super

Naozaj super minizraz.:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super

skoro som zabudol: ďakujem aj za cenu útechy:D:D

:super

[upravil dne 29/11/09 gedu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...