Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: gedu

ale len bicykle zn. peugeot:D:D:D:D

Je jedno aký to bude bicykel. Na peugeot bicykli by mu brzdy nezhoreli ale ak zmení značku? Neviem neviem.Durko tak ako mám ísť vybrať nejaké éčka na ten obed?????:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: kaper

Původně zaslal: gedu

ale len bicykle zn. peugeot:D:D:D:D

Je jedno aký to bude bicykel. Na peugeot bicykli by mu brzdy nezhoreli ale ak zmení značku? Neviem neviem.Durko tak ako mám ísť vybrať nejaké éčka na ten obed?????:super:super:super:super:super

určite vyber (preventívne) nikdy nevieš čo sa stane

Odesláno

No tu je taka hmla, ze ked sa divam z okna, tak este neviem posudit ake je pocasie:D ... kazdopadne 12:00 povysavam trochu auto a frcim :super . . . a ak bude slnko, tak mozno skocim aj do umyvarky:P

Odesláno

Qcko aby si to do tej 12:20 stihol. Nejako si si toho nabral na 20 minut. Este jedno info. Ked pojdem od Zilinby tak za hlavnou krizovatkou do prava? Je to hned tam za tou zastavkou?

Odesláno

jofo: no dole to mam 2 minuty, vysavanie tak 10 minut, tak mi este ostava 8 minut:aut ... a ano, je to hned to parkovisko za zastavkou smer Trencin, ina tam ani uz nie je:super

Odesláno

Zabudol si este na umyvarku. Aha ta zavisi na slnko. Tak som nic nepovedal. Uvidime sa v PB. Idem este pohnat moju drahu nech nemeskam, bo to vies zenske.

Odesláno

No ja to asi na tej oki pumpe necham prebehnut v umyvarke :D

Treaz idem rychlovysavat, a hlavne porobit nieco s kufrom...

Zachvilu je tu 1000 prispevkov :D

Odesláno

Chcel som sa spýtať môže prísť i ja na zraz?Chcel som sa prihlásiť skôr no v utorok som dostal chripku. Dnes je to lepšie a i kedˇnajneskôr o 16 00 by som musel isť späť , rád by som zaplatil členské.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

potrebujem aby mi niekto zo zrazu kto pochadza z nr priviezol nieco od Y2K.ja by som si to vyzdvihol v nr druhy pracovny decembrovy tyzden.ak by bol niekto ochotny bol by som vdacny

Nieje problém niesom z NR ale ak povieš prídem do NR a dáme kávu. Inak ide aj marko 306 a dedo tak nieje problém. Neboj druhy decembrový týžden to máš v NR. :papa :papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...