Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Podla tej pastorkovej ministranky o zrazoch...

To na to buducom bude take uvitanie ?? :D

Tak to sa tesim uz teraz...

:D vidím že niekoho zlákali otázniky :D

Áno, to bude kultúrny program. :D

Odesláno

Tak tak...je to presne ako pastorek pise :papa

A inak cudujem sa ze som prvy kto to spomenul...to ozaj neklikate na vsetko? :myslim

[upravil dne 23.11.2009 Y2K]

Odesláno

Kamaradovi som zatal ulohu do photoshopu nech mi teda tu 306 ku upravi aby vyzerala buchnuta :D

Uz sa tesim na skrabky :D :D :D

Inac najviac sa mi paci 55 fotka z Bahona, kde sa pastorek snazi ukazat vlajku, ale zaber ho nezobral, a teraz to vyzera pre nezainteresovanych divne :D:P

Majitel bude rad, ale ze by na nas zarobil majland sa neda povedat :P TO by nas tam musel mat kazdy den :P

Odesláno

Ja som to uz videl pred tym :D Len ma to neprekvapilo, nakolko mi to uz pastorek ukazoval unho doma na PC :P

Y2K takze ty si na aziatky :P :P :P:roker

[upravil dne 23/11/09 Lubk0]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Inac najviac sa mi paci 55 fotka z Bahona, kde sa pastorek snazi ukazat vlajku, ale zaber ho nezobral, a teraz to vyzera pre nezainteresovanych divne.

To som si ani nevšimol. Vyzerá to ako keby som hajloval.... ešte aj ten priblblý úškľab.... vymažem. :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

jkmtrnava, to nebolo na Senicu. Y2K asi ako jediný pozrel ten môj \"peugeot portálček\" celý a našiel i odkaz na budúci zraz. To sa pýta na termín. :D

nebol jediní len tá krásna postavička nebola pochopená odomňa inak super akcie a už sa teším na Senicu bude to pre mňa niečo nové a poprvé

Odesláno

1. Opovaz to vymazat :D

2. Pastorkovi sa nevyka :)

3. Y2k sa nevyjadril na tie aziatky :D

4. Durko tvojej malej slecne donesem svihadlo :) Som dostal u byvaleho zamestnavatela, a nejak ho nevyuzijem :D:P

Odesláno

Tak lubk0 - je utorok, možeš určuvať presné miesto a čas stretu na nedelu. Podla príspevkov je odchod o 13:00. kolko dávaš na stretnutie,( prípadne organizačné pokyny) pred odchodom? Pokial si pamatám ty si vždy meškával :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...