Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ludia ano jarovnice su tie pri sabinove bohuzial na novy dom zatial nemam a v piatok mi ukradli predne kritky na hmlovky kurde moja 207 vyzera ako naburane porsche bez kritiek sa tam asi traposit nebudem

Odesláno
Původně zaslal: andy019

ludia ano jarovnice su tie pri sabinove bohuzial na novy dom zatial nemam a v piatok mi ukradli predne kritky na hmlovky kurde moja 207 vyzera ako naburane porsche bez kritiek sa tam asi traposit nebudem

A ty si myslíš, že vačšina naších áut je 100%-ných? Ja mám napríklad také doškriabané auto od predchádzajúceho majitela a ponovom aj od mojho synáčika, že až. Určite by si tam netrapošil
Odesláno
Původně zaslal: gedu

tu je fotka motorestu, dúfam

Poznám ten motorest a dobre tam varia za dobré ceny. Podla mňa to bol dobrý typ. Tam sa stretneme?? Nie v Trnave a pekne pôjdeme všetci spolu. A s gedu sa ešte stretnem asi 3x v spomínanom hypermarkete. Ak budem mať šťastie samozrejme aj manželka sním chodieva.Teda dúfam že to je manželka??? :papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: gedu

to je v pohode z trnavy na holíč a kedze v senici je svetelná križovatka len jedna tak sa nedá zabludit:aut:aut:aut

pozor este mame novy kruhač:D:D:D ale ziadne strachy na kruhači rovno:super

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Viete co je este zaujimave ze sa neozval nikdo z Moravy:(:( ved to maju blizsie ako vy z Trnavy:papa:papa

aký je zatiaľ predbežný stav? vie to niekto? nech sa viem zariadiť s tými škrabkami...:roker:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...