Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No pani motorest Havran (je to 5,5km za Senicou) je zajednany ta toho 29.11.09 zaciatok okolo 12.00hod a kdo este potvrdil svoju ucast tak poprosim co najskor:) aby som vedel pocet miest lebo inak budete na stojaka:D:D:D::super

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Len otazocka, preco uz okolo 12:00?

Nedelny obed nemozem zmeskat;):blablabla

o 11.00hod tam otvara tak ak chce niekdo prist na 11.00 tak sa mozeme dohodnut:super:super

Odesláno

No skor si myslim ze to bude vacsine ludi vyhovovat trochu neskor, tak okolo 14:00:super

Kazdopadne, aby som nahodou nesedel na zemi, tak predbezne za mna pocitaj 2 osoby:mrk

ps.: capuju tam kofolu?

[upravil dne 12.11.2009 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No skor si myslim ze to bude vacsine ludi vyhovovat trochu neskor, tak okolo 14:00:super

Kazdopadne, aby som nahodou nesedel na zemi, tak predbezne za mna pocitaj 2 osoby:mrk

ps.: capuju tam kofolu?

[upravil dne 12.11.2009 Qcko]

na zemi sedet nebudes jedno miesto ti obsadim a sednete si na kolenka:D:D:D ale ne ok a kofolu maju:super

Odesláno

servus chlapci, keby mi stvrto neposlal U2U, tak ani nevim, co zamyslate. No 29.11.2009, o 14.00 mi to NEVYHOVUJE. Jednak je to strasne daleko od Senice, a ta moja zdochlinka by tam ani nedocvalala, a jednak budem mat prasacu chripku. Takze sa tam dobre bavte. Ale ne, delam si prdel. Jasne ze tam budem, a skusim zlanarit aj Tomasa, alias Tomi-verceti zo Ziliny. Tak zas abych po pol roku umyl auto :bacha

Odesláno

predbežne hlásim zatial 2+1, tak dufam že mi do toho nič vážne nepríde.

to kaper: ti naše stretnutia v tescu sú nie mini zrazy ale micro zrazy:D

to marko306: vymeň službu

Odesláno

stvrto.14: vidíš , vidíš já som to hovoril:) stačí pozrieť správne miesta, udať správny dátum a je to:super.

Ako som už písal mám nočnú tak do 18:30 sa zdržím ( :myslim v SE) potom už budem musieť:papa

Ale aj tak to za to bude stáť!

Počítaj 3 ako vždy

Odesláno
Původně zaslal: jarson

Tak sa aj ja pripájam a predbežne hlásim účasť v počte 2 kusy. Snáď sa mi do toho niečo nepritrafí ale keby to bolo v nedeľu bolo by to asi ok. Bola by to moja premiéra tak som zvedavý...

aby si nezabudol co si slubil,,škrabky,,:D:D tak pri takej ucasti celu bednicku:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: jarson

Tak sa aj ja pripájam a predbežne hlásim účasť v počte 2 kusy. Snáď sa mi do toho niečo nepritrafí ale keby to bolo v nedeľu bolo by to asi ok. Bola by to moja premiéra tak som zvedavý...

aby si nezabudol co si slubil,,škrabky,,:D:D tak pri takej ucasti celu bednicku:super:super:super:super

nemaj obavy, tesne pred musím vedieť stav a bude ich dosť aspoň sa ich trochu zbavím, plný kufor SW by stačiť mal:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...