Bob_Zlin Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 zdravim, chtel bych se vás zeptat, jestli nevíte který přední \"UNI\" tuning naraznik by pasoval na 405. Dival sem se na netu, prosel jsem uz hodne stranek a nasel sem Rieger tusim a ten stoji trochu vic no:-)...proste jestli nevite o nejakem UNI narazniku, ktery by se tam dal napasovat....dik moc....,kdyby byl někdo tak hodný, tak by mi tu mohl dat i info na jine veci ohledně 405(novější model)-třeba prahy atd...Prostě na toho Peugeota je toho malo(nebo aspon ja sem toho malo nasel), tak kdyby mi nějaka hodna duše poradila, tak bych byl moc rad...dik moc... Citovat
dzana.m Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 na 405 sou jen dva narazníky co vym jeden stojí 4500 a druhej je kolem 8000 a nejakej uni to nevym prahy tam mužeš dát uni ty tam pásnou atd . si představuješ co přikladám pár foteček je to 405 1.9 GRD Citovat
dzana.m Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 tady je pár foteček mího mazlika dzanamavatarvt4.bmp Citovat
Bob_Zlin Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 tak to je luxus noo:-)...ten naraznik mas s Mi16 ne?...jinak ty prahy mas celkem vklidu, kdes je kupoval?? kdybys sem hodil odkaz nebo treba ten typ, tak bych byl celkem rad:-)....Jinak ty narazniky me celkem mrzi, ze jsou jen 2 a za takove penize.......ale ten Mi16 naraznik by se mi hodil, je takovy agresivni..... Citovat
Bob_Zlin Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 Jinak ty vyfuky jak mas, tak to mas oba dva aktivni? a to sou jen ladaky ne?? nebo tam mas i rezonator? Citovat
dzana.m Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 z Mi ti tam mel jít taky ale nevym to jiste a ty prahy sem koupil na aukru za 1200 i spoštovným a co se týče tak ty vejfuky sou oba aktivní a sou to ladaky a sou ještě předelaný takže sou vejš a jestly se trochu vyznáš vkytovaní tak ti jeden ten přední spojler necham za hubičku mam totiž dva ale je trochu prasklej myslím že ba to spravylo trochu sklolaminátu a krapet broušení a byl by vcajku jo jinak ti dekuji za pochvalu to potěší [upravil dne 11/11/09 dzana.m] Citovat
Bob_Zlin Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 sak to by sme se jeste domluvili:-)...jinak diky za nabitku.....Fakt pekne:-)....a jinak co se tyce tech tvich ladaku, tak prida to vykon \"jak se rika\"??Někdo tvrdi ze ano, jini ze ne...podle mě je to spis o psychice, kdyz slysi rev, tak si \"mysli\" ze to jede lip....taky premyslim, ze bych udelal neco s tim vyfukem(asi jen ladak)...jo a co spotreba??spis vyssi, kdyz to clovek chce hnat ne? Citovat
dzana.m Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 no upřimě nejakej ten koník to přidá ale asfalt to netrhá a co se týče zvuku tak je super a nejak mi to neřve a spotřeba se nejak nezmenila jak ti pišu pár koníku to přidá ale ne zas tolik aby ti to dálo výr vnadrží me to zvedlo spotřebu a necelích pul litru na sto a to sem to honil pořád nad tři tisice Citovat
dzana.m Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 jo jinak kdybys mel zajem tak ti tu moji 405 prodám už sem ji tady nabyzel akorát je jiná cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.