wojtěch Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 dneska jsem udělal podsvícení dveří čekám do večera jak to bude vypadat potřebuju poradit nemůžu se rozhodnout jakou barvou plasty v interieru jestli jenom černou lesklou nebo černou metalízou (je krapet došeda.) ta černá není dokonale přebroušená takže jsou tam rýhy ještě Citovat
Moral3z Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Podsvícení dveří chci taky tak by si pak mohl dát stručnej návod a hlavně fotky, jak to vypadá... a za mě černá lesklá Citovat
lukaro Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Za mě tu metalízu vypadá to lépe, ne jako laciný plast... Citovat
robozv Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 tieto plastove casti na kluckach dveri som nastriakal do farby karoserie Citovat
wojtěch Odesláno 5. říjen 2012 Autor Odesláno 5. říjen 2012 plasty myslím komplet i rádio atd bude ve stejné barvě stříbrná se mi tam nehodí Citovat
wojtěch Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 tady fotka podsvícení.... (zatím z mobilu) a interier v metalíze vypadá divně(nevynikne to) budu zkoušet tu lesklou nějak takto by se mi to líbilo Citovat
vendelinek Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 pěkný nebo spíš super,a s čim to budeš dělat ty a kdy,že bych se taky stavil,to moje by to potřebovalo jako súl:D Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 první fotky s novými koly Za naklad:) Citovat
wojtěch Odesláno 25. říjen 2012 Autor Odesláno 25. říjen 2012 Pekos Pavelka nechápu tvůj komentář :D tady ještě jedna fotka osvětlení dveří kdo byl na sraze viděl jak to svítí jinak kdyby chtěl někdo návod tak je to jednoduché podle tohoto jsem protáhl kabel do dveří http://www.forum307.com/viewtopic.php?t=45278 a tady jsem napojil kostru (pod šroubek od zámku) a pak ještě jeden konektor aby se to dálo rozpojit začal jsem lakovat plasty zatím kliky a výdechy a taky proběhla výměna oleje Citovat
Moral3z Odesláno 26. říjen 2012 Odesláno 26. říjen 2012 Ten komentar taky nechapu moc od nej to lakovani vypada fakt luxusne...podsvetleni je fakt fajne... a olej me ceka asi taky o vikendu...ty najezdy jsou tvoje? Citovat
wojtěch Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 Cinicman hrát hraju nápadu ještě dost ale času málo a peněz ještě míň :-D:-D konečně jsem nalakoval i střed komplet a při tom jsem dal novou ledku na podsvícení ovladaní topení. snad to bude svítit lépe.. a tady ještě neposkládáno na jaře to asi půjde k lakyrníkovi není to uplně 100% stav... Citovat
Moral3z Odesláno 7. listopad 2012 Odesláno 7. listopad 2012 moooc pěkný, to sem zvědavej na finální výsledek... Citovat
wojtěch Odesláno 7. listopad 2012 Autor Odesláno 7. listopad 2012 zítra:-) dneska už byla tma.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.