Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Promiňte že sem k vám lezu z mazdou 323f ditd ale mám takovej problém a zatím mě nikde nedali odpověď na moje otázky,dostal jsem od kamaráda L.výfuk Ferroz z benzínového 2.5Gti,tak jsem ho dal na majdu,sice zvuk-žádný bublák ani rachot jen silné fičení...Ale je tu jeden problém,po prvním svezení,a to jsem mazdičce dával za uši,mírně sčervenala píšťala ve výfuku,když jsem jí pak vzal po chvylce znovu u krku tak už nic,je to normální??a nejdříve se myzdálo že to jede normálně,i na volnoběh motor krásně akceleruje ale nakonec si my zda(když jsem dnes vzal delši projíždku), ze pri vysich rychlostních stupních se motor nedokáže tolik vytočit...co myslíte,pomůže vykuchání kaťáku??nebo myslíte že je lepčí nahradit teda kaťík rezonátorem???mám doma rezonátor od wolkera ale z benzínu...

Odesláno
Původně zaslal: čakom

to že tam dáš ladák neznamena že to pojede lip. může to jet i hůř.

To víš že to vím,když výfuk tak sání,když sání tak svody atd.atd..všsechno na sobě souvisí,ale já se ptám jestli my to pomůže aby byla menší restrikce a viz.výše...
Odesláno

no rezonator pokud neni naladeny na tvuj vyfukovy system ti akorat prida hluk a kazdopadne ti opet snizi vykon. Pomery tlaku a protitlaku jsou nastaveny optimalne dle tveho vyfuku, jakykoliv zasah univerzalnimi dily je ke skode. Tim, ze vyndas katalyzator bys mohl nejakeho ponika nasetrit, ale bacha na lambdasondy, abys sii pak nerozhodil komplet vyfukovou soustavu

Odesláno

jinak ohledně rezonátoru:kámoš si ho tam nedávno namontoval, ale žádný zvýšení výkonu nebo jinej zvuk jsme nepocítili.Na naftě to asi fakt není ono:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...