Martin Mi16 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 tak s D CH máš pravdu,funguje to tak jak říkáš,testy to prokázaly a teď mě ještě zajímá to audio :-),v manuálu není zmínka o přpínání do 5.1 není,viz. tabulka z manuálu Citovat
mindwipe Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 sry za offtopic, no neda mi to.. pokial chces zbezpecnit, zrychlit, resp zefektivnit pracu a prehliadanie stranok na nete, tak sa vyhni pouzivaniu internet explorera, nie je to len moj subjektivny nazor, ale podobny ma aj mnoho mojich ucitelov a doktorantov na nasej skole (odbor informatika), IE je deravy ako reseto.. to len tak na okraj, lebo som si vsimol ze tam mas na to printscreen dole otvoreny IE.. a k ramkam ako sa uz niekto vyjadroval, ani ja by som tu 512ku tam nedaval.. tot moj nazor.. Citovat
Martin Mi16 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Díky,mám teď win7 první den,firefox bude.Používal jsem ho vždycky Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Bohuzel tamto je univerzalni manual pro K8N, vyssi radi mali 8 kanal, tj i 6 portu vzadu... V zakladu dole u hodin bys mnel mit nejakej program, ktery ti nastavuje AUDIO. Tam by se mnel dat prepnou rezim na 5.1 Channel, a tam ty hned na obrazky vyhodi, do ktere farby co prihodis Je rozdil medzi 8 kanalovou zvukovkou on board, a 6 kanalovou. 6 kanal ma 3 vystupy, 8 kanal 6 vystupu. U 8 kanalu zde zachovat naprikald funkci mikrofonu, u 6 kanalu to nepujde, protoze ruzovej port vyuzijes. U moji dosky je napriklad pri hodinach ikona REALTEK HD AUDIO MANAGER. Kdzy ju rozkliknu, muzu si to menit Citovat
Martin Mi16 Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: Lubk0 Nestihl sem studovat posledni stranku, ale ASUS to oznacuje jako klasickej DUAL CHANNEL. Nevim co pisou na inych strankach, pro mne je smerodatna stranka vyrobce http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rmpdi0TVZvCxVMNO Ke grafice, proti shitu do PCI-E urcite Ale rychlost pameti 800 Mhz ? Za 3 litri SK, coz je cca 2600 CZK se da koupit treba ASUS 250 GTS s 512 MB DDR3 o frekvenci 1998 mhz, a jadrem myslim pres 1000 cku a ještě detail,ten odkaz je na desku k8n-e,ja mam jen k8n ty audio přepínat nejde :-) Citovat
Guest bostich Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Kedysi ma učili základné pravidlá informatiky a bolo medzi nimi: - HDD môže byť akokoľvek veľký vždy sa stane malým Nám zase říkali : smažte nelegální SW a každý disk je dostatečně velký Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Neviem ci mas K8N, pretoze ta ma pisane az 8 channel audio, tj 6 jackovych vystupov, tj by to sedelo s tvojim manualom. Nepozeraj co mas na manuale, pozri co mas na doske, bolo vela verzi K8N, pravdepodobne s rovnakym manualem, napr K8N-E, K8N-E Deluxe, K8N-LR, K8N - DRE, K8N - DL, K8N- VM a mohol by som pokracovat Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Pokial to je obycajna K8N tak musi mat vzadu 6 jackovich koncoviek Pokial nema, hod sem foto dosky, a foto zadnej strany PC ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.