Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak s D CH máš pravdu,funguje to tak jak říkáš,testy to prokázaly a teď mě ještě zajímá to audio :-),v manuálu není zmínka o přpínání do 5.1

není,viz. tabulka z manuálu

Odesláno

sry za offtopic, no neda mi to.. pokial chces zbezpecnit, zrychlit, resp zefektivnit pracu a prehliadanie stranok na nete, tak sa vyhni pouzivaniu internet explorera, nie je to len moj subjektivny nazor, ale podobny ma aj mnoho mojich ucitelov a doktorantov na nasej skole (odbor informatika), IE je deravy ako reseto.. :)

to len tak na okraj, lebo som si vsimol ze tam mas na to printscreen dole otvoreny IE..

a k ramkam ako sa uz niekto vyjadroval, ani ja by som tu 512ku tam nedaval.. tot moj nazor.. :)

Odesláno

Bohuzel tamto je univerzalni manual pro K8N, vyssi radi mali 8 kanal, tj i 6 portu vzadu...

V zakladu dole u hodin bys mnel mit nejakej program, ktery ti nastavuje AUDIO. Tam by se mnel dat prepnou rezim na 5.1 Channel, a tam ty hned na obrazky vyhodi, do ktere farby co prihodis :)

Je rozdil medzi 8 kanalovou zvukovkou on board, a 6 kanalovou. 6 kanal ma 3 vystupy, 8 kanal 6 vystupu. U 8 kanalu zde zachovat naprikald funkci mikrofonu, u 6 kanalu to nepujde, protoze ruzovej port vyuzijes.

U moji dosky je napriklad pri hodinach ikona REALTEK HD AUDIO MANAGER. Kdzy ju rozkliknu, muzu si to menit :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Nestihl sem studovat posledni stranku, ale ASUS to oznacuje jako klasickej DUAL CHANNEL.

Nevim co pisou na inych strankach, pro mne je smerodatna stranka vyrobce :)

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=rmpdi0TVZvCxVMNO

Ke grafice, proti shitu do PCI-E urcite :) Ale rychlost pameti 800 Mhz ? Za 3 litri SK, coz je cca 2600 CZK se da koupit treba ASUS 250 GTS s 512 MB DDR3 o frekvenci 1998 mhz, a jadrem myslim pres 1000 cku :)

a ještě detail,ten odkaz je na desku k8n-e,ja mam jen k8n ty audio přepínat nejde :-)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Kedysi ma učili základné pravidlá informatiky a bolo medzi nimi:

- HDD môže byť akokoľvek veľký vždy sa stane malým

Nám zase říkali : smažte nelegální SW a každý disk je dostatečně velký:)

Odesláno

Neviem ci mas K8N, pretoze ta ma pisane az 8 channel audio, tj 6 jackovych vystupov, tj by to sedelo s tvojim manualom.

Nepozeraj co mas na manuale, pozri co mas na doske, bolo vela verzi K8N, pravdepodobne s rovnakym manualem, napr K8N-E, K8N-E Deluxe, K8N-LR, K8N - DRE, K8N - DL, K8N- VM a mohol by som pokracovat :D

Odesláno

Pokial to je obycajna K8N tak musi mat vzadu 6 jackovich koncoviek :)

Pokial nema, hod sem foto dosky, a foto zadnej strany PC ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...