lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Mám v počítači pár svých fotek, jak je mám dostat sem nebo na svoji stránku, poraďte a vysvětlete jak pro blba. Dík.:( Citovat
voštík Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Na hlavni strankach, nekde v hornim menu po prihlaseni, najdes odkaz Fotografie a tam uz je to potom podle navodu hracka [Editován dne 10/8/2004 voštík] Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 no jo problém když jsem to zkusil tak to neprošlo, protože moje fotky mají 918kB, jak provést kompresi, už jsem jen uživatel PC. Zkusím to nafotit znovu a na nejhorší rozlišení, teď jedu na best.:( Citovat
voštík Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 neeeeee, zadrrrrz!!!!! Pouzij na ty originaly treba XNview. je to freeware a i cesky. Tam se s tim daji delat uz ruzne veci (zmenit rozmery, komprese JPEG, a spousta dalsich ficurek, ktere ani clovek nepotrebuje. Citovat
Gotrek Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Nebo ACDSee apod. Těch programů je spousta. Jestli máš scaner, tak jeho ovládací program by měl taky umět zmenšovat. Umí to i leckterý soft od digifo?áku. Citovat
Luger Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Víš co udělěj? Pošli mi je na herink@fic.cz a já je sem prdnu, což? Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 2 Luger: To jsi neměl říkat, myslím, že teď budeš mít co dělat! :D:D Já se hlásim jako první! Jestli neva, rád bych tady partě ukázal konečně svýho Jeana. Můžu Ti je časem poslat? Na Džbáně Ti za to koupim colu, hm? :papa Citovat
Wasabi Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 dát sem fotky je to nejmenší pochopil jsem to i já Citovat
Luger Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Wasabi dát sem fotky je to nejmenší pochopil jsem to i já Ono jde spíš o to umět je zmenšit... házet sem obrázky o třech Mpix je celkem na prrrd... No, kdo co chcete, pošlete... Uveďte tam na jakou to chcete zmenšit velikost, nebo jestli to necháte na mně A pak jestli to mám prdnout rovnou na fórum + s jakým textem, a nebo jestli jen poslat zpět... Doufám, že Vás nebude megapočet Citovat
lexa Odesláno 16. srpen 2004 Autor Odesláno 16. srpen 2004 2 luger 9mm: Fotky jsem ti poslal, ale dík Voštíkovi je mám už na své stránce, taky jsem se něco naučil, tak si je jen prohlídni a nemusíš s nima dělat už nic. A ten jeho prográmek jsem taky rozchodil, ale na další hraní není čas, stavbu rodinného sídla dost mrd.aj tak musím dohlížet i tam.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.