Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na hlavni strankach, nekde v hornim menu po prihlaseni, najdes odkaz Fotografie a tam uz je to potom podle navodu hracka

[Editován dne 10/8/2004 voštík]

Odesláno

no jo problém když jsem to zkusil tak to neprošlo, protože moje fotky mají 918kB, jak provést kompresi, už jsem jen uživatel PC. Zkusím to nafotit znovu a na nejhorší rozlišení, teď jedu na best.:(:(;):mad::papa

Odesláno

neeeeee, zadrrrrz!!!!! Pouzij na ty originaly treba XNview. je to freeware a i cesky. Tam se s tim daji delat uz ruzne veci (zmenit rozmery, komprese JPEG, a spousta dalsich ficurek, ktere ani clovek nepotrebuje.

Odesláno

Nebo ACDSee apod.

Těch programů je spousta.

Jestli máš scaner, tak jeho ovládací program by měl taky umět zmenšovat. Umí to i leckterý soft od digifo?áku.

:papa

Odesláno

2 Luger:

To jsi neměl říkat, myslím, že teď budeš mít co dělat! :D:D:D Já se hlásim jako první! Jestli neva, rád bych tady partě ukázal konečně svýho Jeana. Můžu Ti je časem poslat? Na Džbáně Ti za to koupim colu, hm? :D:papa

Odesláno
Napsán autorem Wasabi

dát sem fotky je to nejmenší pochopil jsem to i já:D

Ono jde spíš o to umět je zmenšit... házet sem obrázky o třech Mpix je celkem na prrrd... No, kdo co chcete, pošlete... Uveďte tam na jakou to chcete zmenšit velikost, nebo jestli to necháte na mně :P A pak jestli to mám prdnout rovnou na fórum + s jakým textem, a nebo jestli jen poslat zpět... :papa

Doufám, že Vás nebude megapočet :D

Odesláno

2 luger 9mm: Fotky jsem ti poslal, ale dík Voštíkovi je mám už na své stránce, taky jsem se něco naučil, tak si je jen prohlídni a nemusíš s nima dělat už nic. A ten jeho prográmek jsem taky rozchodil, ale na další hraní není čas, stavbu rodinného sídla dost mrd.aj tak musím dohlížet i tam.;):mad::o:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...