Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:D No no nebreč já už ho taky viděl, jaks ho sem dostal? chlub se a? se taky naučím s počítačem. A jestli mi to neřekneš tak tě prásknu zaměstnavateli, že už jsi znalec a co to znamená.:D:D:D:papa
Odesláno

Ježiš Lexo, hlavně nic neřikej šéfovi! :D:D:D Tu máš:

Zatim nevim, jak jsem dostat fotku svýho auta, kterou mám uloženou normálně na disku, ale když si kdekoliv na internetu najdeš jakejkoliv obrázek, klikni na něj pravym, vyber dole vlastnosti a zkopíruj si URL číslo (Ctrl+C).

Tady v diskuzi si najeď na tu první stránku (kde máš roztříděný diskuze různě podle témat - pokec, modely, tuning,...) nahoře je \"nastavení\", klikni na to, dej \"upravit nastavení\" a do položky URL Ikona vlož tu adresu (Ctrl+V). A je to! :papa:papa:papa:D

Odesláno

Fakt pěkný. Neumím udělat gif. Jinak bych si také s něčím takovým pohrál. Jsem prostě samouk. A nemám čas vše zkoumat. Mě se to líbí.

Odesláno

for Sepp: To je mi taky jasný Seppe. Jen jsem podotkl že je to pěkný. Kopírovat z netu umí asi kde kdo, ale blikající autíčko co měl nebo má destiny je určitě udělaný a ty peugety v odkazu na tvoji stránku jsou taky good (a asi i origoš Sepp). :cool:

Odesláno

Chtěl jsem je jen trochu nechat vycukat. :D:D:D I když Seppe, je fakt, že jsem nikde neřikal, že jsem to rozpohyboval já. ;)

Klucí, abych to teda uvedl na pravou míru. Pro ty, co si myslí, že jsem to udělal já, tak dovolte, abych vás přesvědčil o opaku. Toho lvíčka jsem si vypůjčil z těchto stránek!

Taky nejsem takovej \"programátor\", ba naopak vůbec nemám tušení, jak takovýhle věci udělat. Hold ten umí to a ten zas tohle! :D:D:D

Odesláno

Si pis ze je to moje \"dite\" - jak jsem rozpohyboval ja \"sveho\" lvicka vidi kazdy na mych strankach - neni to sice 3D, ale kdybych si trosku vice vyhral ..

Jinak moc pracne to neni - staci mit spravny progam a muzes delat co chces .)))

Odesláno

:D2 OPERATOR: dík za návod, za to to šéfovi neřeknu, protože ho ani neznám a nevím kdo to je. Nepožaluju ze stejného důvodu ani u Vás doma, ale je to blbé když tak někdo vyhrožuje a ty nevíš co ví a co ne. :D:D:P;):D

Ale domů se musí rychle a ne clonit tady na fóru:D:D:D, narážím na přispěvek Lugera, že jseme tady furt, tak a? je sranda.:D:D:D:papa:papa

Tak sakra kde jsi, už je hodin?.:D;):o:papa

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Si pis ze je to moje \"dite\" - jak jsem rozpohyboval ja \"sveho\" lvicka vidi kazdy na mych strankach - neni to sice 3D, ale kdybych si trosku vice vyhral ..

Moment moment, ty si myslíš, že jsem ti to ukradl ze stránek? Tak to pozor, to teda ne. Ukradl jsem to z jiných! :mad:

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Sepp

Moment moment, ty si myslíš, že jsem ti to ukradl ze stránek? Tak to pozor, to teda ne. Ukradl jsem to z jiných! :mad:

Uklidni se, ty taky hned vyletíš... :D

Podle mne se oba baví o Destinyho blikajícím autíčku...

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...