Operator Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Sem si trochu pohrál s osobním nastavením. Heč, heč, mám tam lvíčka!!! Jako živej! Jen možná zbytečně velkej, ale to mi neva! :cool: Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Díky Kiku, aspoň někdo si všimnul!!! Fňuk, fňuk :(:( Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 No no nebreč já už ho taky viděl, jaks ho sem dostal? chlub se a? se taky naučím s počítačem. A jestli mi to neřekneš tak tě prásknu zaměstnavateli, že už jsi znalec a co to znamená.:D:D:papa Citovat
Operator Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 Ježiš Lexo, hlavně nic neřikej šéfovi! :D:D Tu máš: Zatim nevim, jak jsem dostat fotku svýho auta, kterou mám uloženou normálně na disku, ale když si kdekoliv na internetu najdeš jakejkoliv obrázek, klikni na něj pravym, vyber dole vlastnosti a zkopíruj si URL číslo (Ctrl+C). Tady v diskuzi si najeď na tu první stránku (kde máš roztříděný diskuze různě podle témat - pokec, modely, tuning,...) nahoře je \"nastavení\", klikni na to, dej \"upravit nastavení\" a do položky URL Ikona vlož tu adresu (Ctrl+V). A je to! :papa:papa:D Citovat
Luger Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Já myslel že to tu bere jeno jépegy, né gify... pěkný, fakt pohoda... Já si jdu teda asi dělat mrkajícího (blikajícího) lva... Citovat
white Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Fakt pěkný. Neumím udělat gif. Jinak bych si také s něčím takovým pohrál. Jsem prostě samouk. A nemám čas vše zkoumat. Mě se to líbí. Citovat
Sepp Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Proc jim clovece nereknes radeji pravdu?? Takhle si vazne budou myslet, ze jsi toho lva rozpohyboval ty Citovat
white Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 for Sepp: To je mi taky jasný Seppe. Jen jsem podotkl že je to pěkný. Kopírovat z netu umí asi kde kdo, ale blikající autíčko co měl nebo má destiny je určitě udělaný a ty peugety v odkazu na tvoji stránku jsou taky good (a asi i origoš Sepp). Citovat
Operator Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 Chtěl jsem je jen trochu nechat vycukat. :D:D I když Seppe, je fakt, že jsem nikde neřikal, že jsem to rozpohyboval já. Klucí, abych to teda uvedl na pravou míru. Pro ty, co si myslí, že jsem to udělal já, tak dovolte, abych vás přesvědčil o opaku. Toho lvíčka jsem si vypůjčil z těchto stránek! Taky nejsem takovej \"programátor\", ba naopak vůbec nemám tušení, jak takovýhle věci udělat. Hold ten umí to a ten zas tohle! :D:D Citovat
Kik Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 A koneckonců proč ne ... mě se ta ikonka líbí i vypůjčená Citovat
Sepp Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 Si pis ze je to moje \"dite\" - jak jsem rozpohyboval ja \"sveho\" lvicka vidi kazdy na mych strankach - neni to sice 3D, ale kdybych si trosku vice vyhral .. Jinak moc pracne to neni - staci mit spravny progam a muzes delat co chces .))) Citovat
white Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 to Sepp: A vo vo vo tom to je. Čas a soft to já prostě poslední dobou postrádám. Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 :D2 OPERATOR: dík za návod, za to to šéfovi neřeknu, protože ho ani neznám a nevím kdo to je. Nepožaluju ze stejného důvodu ani u Vás doma, ale je to blbé když tak někdo vyhrožuje a ty nevíš co ví a co ne. :D:P;) Ale domů se musí rychle a ne clonit tady na fóru:D:D:D, narážím na přispěvek Lugera, že jseme tady furt, tak a? je sranda.:D:D:papa:papa Tak sakra kde jsi, už je hodin?.;):papa Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Sepp Si pis ze je to moje \"dite\" - jak jsem rozpohyboval ja \"sveho\" lvicka vidi kazdy na mych strankach - neni to sice 3D, ale kdybych si trosku vice vyhral .. Jinak moc pracne to neni - staci mit spravny progam a muzes delat co chces .))) Moment moment, ty si myslíš, že jsem ti to ukradl ze stránek? Tak to pozor, to teda ne. Ukradl jsem to z jiných! Citovat
Gotrek Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Napsán autorem Operator Napsán autorem Sepp Si pis ze je to moje \"dite\" - jak jsem rozpohyboval ja \"sveho\" lvicka vidi kazdy na mych strankach - neni to sice 3D, ale kdybych si trosku vice vyhral .. Jinak moc pracne to neni - staci mit spravny progam a muzes delat co chces .))) Moment moment, ty si myslíš, že jsem ti to ukradl ze stránek? Tak to pozor, to teda ne. Ukradl jsem to z jiných! Uklidni se, ty taky hned vyletíš... Podle mne se oba baví o Destinyho blikajícím autíčku... Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 No pokud je to tak, tak to je jiná. :) Citovat
Sepp Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 KLID!!! Ja ho tam nemam, neboj - jen jsem presne vedel na kterych strankach si ho nasel )) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.