Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem s tankovanim paliva. Mam 406 2,0 HDI a ked tankujem, tak tam najprv vojde asi 5 litrov nafty a vypne. potom to ide len po deci, ak vobec tolko. Pokial tam dostanem naftu za 20 či 30 eur ta za mnou stojaci už chytaju zachvat. V starsich vlaknach som nič nenašiel, tak prosim niekoho kto by vedel čo mam ucpate alebo ako to odstranit, budem vdačny za každu radu.

Odesláno

a skusal si tankovat na viacerych pumpach? ja mam taky problem s pistolou na jednej pumpe, ze mozem drzat stlacenu pistol max. tak na 2/3, ked to stlacim na plno, tak mi vypne tiez... tak len tak btw. mi napadlo, ci to nebude tymto.. ostatne pumpy u mna v poho...

Odesláno

jj když jsem tankoval poprvé do xsary zvyklý tankovat benzín do předchozí felicie ...pistole až na doraz a nedalo se natankovat skoro nic ... stačí jí ji tam jen tak zavěsit za ohyb na tankovací pistoli a mělo by to být ok....

Odesláno

ja som mal tiez taky problem.na pumpe bol problem z pistolou ale nemusi to byt tvoj pripad,ale nic ine ma nenapada.a inak trebor niekde sa tu riesilo ze kto kolko natankuje ja som dal do mojej 406 75l a este by asi islo,len zbytocne pisal ze im tam voslo aj 82l neviem presne teraz ale asi tak.

Odesláno

Tankoval som na viacerich pumpach, aj pri inom stojane. Vždy ked tankujem a vypne pištol a chvilku počkam tak tam zas vojde ale liter. Ako by bolo zle zavzdušnovanie nadrže. Skusil som prefuknut tu hadičku čo je vedla hrdla a nič. Som s toho jelen.

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

zkus radu od-maximum-,nebo pistol trochu povytáhni z hrdla

jinak to HDi se zas tak často netankuje...:D:

Ono sa to často netankuje, ale v mojom pripade sakra dlho.
Odesláno
Původně zaslal: maximum

a skusal si tankovat na viacerych pumpach? ja mam taky problem s pistolou na jednej pumpe, ze mozem drzat stlacenu pistol max. tak na 2/3, ked to stlacim na plno, tak mi vypne tiez... tak len tak btw. mi napadlo, ci to nebude tymto.. ostatne pumpy u mna v poho...

To všetko som vyskušal. Pištol vysunul, zasunul, slabo stlačil, silno stlačil, tankoval inde a je to to iste
Odesláno
Původně zaslal: feri 406

To všetko som vyskušal. Pištol vysunul, zasunul, slabo stlačil, silno stlačil, tankoval inde a je to to iste

tak musíš tankovat ve dvě ráno, kdy na pumpě nikdo není :D Ne vážně, bude problém v odvzdušnění nádrže

Odesláno
Původně zaslal: punkac

Původně zaslal: feri 406

tak musíš tankovat ve dvě ráno, kdy na pumpě nikdo není :D Ne vážně, bude problém v odvzdušnění nádrže

Že ma to nočne tankovanie nenapadlo:mrk. Čo sa jedna o odvzdušnenie nadrže, to ma napadlo prve. tlakom som prefukol hadičku vedla nalievacieho hrdla a nič. Tak neviem ako docieliť riadne zavzdušnenie. Čo pozrieť čo prefuknuť.
Odesláno

Mam tiez takyto problem lenze mne to nejde hned od zaciatku.Vyriesil som tom tak ze natocim pistol packou ku otvaraciemu viku o 90 stupnov.Ak budem tankovat tak to odfotim.Tiez som chcel skontrolovat hadicky a tak ale takto to funguje ok

Odesláno

Páni problém je v tom, že vám pení nafta. Len si to všimnite a hneď ako vám vypne pištol tak ju vytiahnite a uvidite ako klesá pena.

Ja mám ten istý problém a stane sa mi to zakaždým na čerpačke SHELL keď tankujem Diesel extra a skúšal som to v Nových Zámkoch, Dunajskej Strede, Banskej Bystrici, Piešťanoch a všade rovnako.

Moju 406 mám už 2 roky a toto je pvýkrát, čo sa mi to stalo a trvá to už tri mesiace.

Skúsim inú čerpačku ako Shell, alebo skúsim aj iný DIESEL, čo to spraví.

Inak pridávam už 2 roky aj VIF, ktorý zabraňuje penivosti nafty, ale asi nie úplne prefektne ako je vidno, resp. keby ho nedávam, tak možno tankujem ešte dlhšie :-)

[upravil dne 17.11.2009 escorpion]

Odesláno

dnes bol o mňa kamoš a jemu sa stáva posledné dva mesiace to isté na jeho Avensise a predtým to tiež nikdy nemal, že by mu penila nafta.

Neviem, čo tie rafinérky dávajú do nafty, ale nejak im to nevyšlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...