feri 406 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Mam problem s tankovanim paliva. Mam 406 2,0 HDI a ked tankujem, tak tam najprv vojde asi 5 litrov nafty a vypne. potom to ide len po deci, ak vobec tolko. Pokial tam dostanem naftu za 20 či 30 eur ta za mnou stojaci už chytaju zachvat. V starsich vlaknach som nič nenašiel, tak prosim niekoho kto by vedel čo mam ucpate alebo ako to odstranit, budem vdačny za každu radu. Citovat
maximum Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 a skusal si tankovat na viacerych pumpach? ja mam taky problem s pistolou na jednej pumpe, ze mozem drzat stlacenu pistol max. tak na 2/3, ked to stlacim na plno, tak mi vypne tiez... tak len tak btw. mi napadlo, ci to nebude tymto.. ostatne pumpy u mna v poho... Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 zkus radu od-maximum-,nebo pistol trochu povytáhni z hrdla jinak to HDi se zas tak často netankuje...: Citovat
trebor Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 jj když jsem tankoval poprvé do xsary zvyklý tankovat benzín do předchozí felicie ...pistole až na doraz a nedalo se natankovat skoro nic ... stačí jí ji tam jen tak zavěsit za ohyb na tankovací pistoli a mělo by to být ok.... Citovat
trebor Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 už jsem to psal do pokecu ale natankoval jsem cca 77L je to normální? Citovat
jarco623 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 ja som mal tiez taky problem.na pumpe bol problem z pistolou ale nemusi to byt tvoj pripad,ale nic ine ma nenapada.a inak trebor niekde sa tu riesilo ze kto kolko natankuje ja som dal do mojej 406 75l a este by asi islo,len zbytocne pisal ze im tam voslo aj 82l neviem presne teraz ale asi tak. Citovat
feri 406 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Tankoval som na viacerich pumpach, aj pri inom stojane. Vždy ked tankujem a vypne pištol a chvilku počkam tak tam zas vojde ale liter. Ako by bolo zle zavzdušnovanie nadrže. Skusil som prefuknut tu hadičku čo je vedla hrdla a nič. Som s toho jelen. Citovat
feri 406 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: ozzy56 zkus radu od-maximum-,nebo pistol trochu povytáhni z hrdla jinak to HDi se zas tak často netankuje...: Ono sa to často netankuje, ale v mojom pripade sakra dlho. Citovat
feri 406 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: maximum a skusal si tankovat na viacerych pumpach? ja mam taky problem s pistolou na jednej pumpe, ze mozem drzat stlacenu pistol max. tak na 2/3, ked to stlacim na plno, tak mi vypne tiez... tak len tak btw. mi napadlo, ci to nebude tymto.. ostatne pumpy u mna v poho... To všetko som vyskušal. Pištol vysunul, zasunul, slabo stlačil, silno stlačil, tankoval inde a je to to iste Citovat
domena Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: trebor už jsem to psal do pokecu ale natankoval jsem cca 77L je to normální? Jo je to normalni Citovat
lukáš.t Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 je to normální Původně zaslal: trebor už jsem to psal do pokecu ale natankoval jsem cca 77L je to normální? Citovat
punkac Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: feri 406 Původně zaslal: maximum a skusal si tankovat na viacerych pumpach? ja mam taky problem s pistolou na jednej pumpe, ze mozem drzat stlacenu pistol max. tak na 2/3, ked to stlacim na plno, tak mi vypne tiez... tak len tak btw. mi napadlo, ci to nebude tymto.. ostatne pumpy u mna v poho... To všetko som vyskušal. Pištol vysunul, zasunul, slabo stlačil, silno stlačil, tankoval inde a je to to iste tak musíš tankovat ve dvě ráno, kdy na pumpě nikdo není Ne vážně, bude problém v odvzdušnění nádrže Citovat
feri 406 Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: feri 406 Původně zaslal: maximum a skusal si tankovat na viacerych pumpach? ja mam taky problem s pistolou na jednej pumpe, ze mozem drzat stlacenu pistol max. tak na 2/3, ked to stlacim na plno, tak mi vypne tiez... tak len tak btw. mi napadlo, ci to nebude tymto.. ostatne pumpy u mna v poho... To všetko som vyskušal. Pištol vysunul, zasunul, slabo stlačil, silno stlačil, tankoval inde a je to to iste tak musíš tankovat ve dvě ráno, kdy na pumpě nikdo není Ne vážně, bude problém v odvzdušnění nádrže Že ma to nočne tankovanie nenapadlo:mrk. Čo sa jedna o odvzdušnenie nadrže, to ma napadlo prve. tlakom som prefukol hadičku vedla nalievacieho hrdla a nič. Tak neviem ako docieliť riadne zavzdušnenie. Čo pozrieť čo prefuknuť. Citovat
silver849 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Mam tiez takyto problem lenze mne to nejde hned od zaciatku.Vyriesil som tom tak ze natocim pistol packou ku otvaraciemu viku o 90 stupnov.Ak budem tankovat tak to odfotim.Tiez som chcel skontrolovat hadicky a tak ale takto to funguje ok Citovat
feri 406 Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Nafoť to a sem s tým. Dúfam že to aj mne pôjde. Bol by som rád. Už som pištol natáčal všelijak a nič. Možno že to je tá správna poloha. Citovat
escorpion Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Páni problém je v tom, že vám pení nafta. Len si to všimnite a hneď ako vám vypne pištol tak ju vytiahnite a uvidite ako klesá pena. Ja mám ten istý problém a stane sa mi to zakaždým na čerpačke SHELL keď tankujem Diesel extra a skúšal som to v Nových Zámkoch, Dunajskej Strede, Banskej Bystrici, Piešťanoch a všade rovnako. Moju 406 mám už 2 roky a toto je pvýkrát, čo sa mi to stalo a trvá to už tri mesiace. Skúsim inú čerpačku ako Shell, alebo skúsim aj iný DIESEL, čo to spraví. Inak pridávam už 2 roky aj VIF, ktorý zabraňuje penivosti nafty, ale asi nie úplne prefektne ako je vidno, resp. keby ho nedávam, tak možno tankujem ešte dlhšie :-) [upravil dne 17.11.2009 escorpion] Citovat
escorpion Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 dnes bol o mňa kamoš a jemu sa stáva posledné dva mesiace to isté na jeho Avensise a predtým to tiež nikdy nemal, že by mu penila nafta. Neviem, čo tie rafinérky dávajú do nafty, ale nejak im to nevyšlo. Citovat
feri 406 Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Mne to robi tak asi tri mesiace. Tiež si myslim že tam niečo začali pridavať. Ja tankujem najviac na OMV. Ale robi mi to aj na inych pumpach. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.