KoZLiK Odesláno 9. srpen 2004 Odesláno 9. srpen 2004 Nevim cim to je,ale ze dne na den mi nejak blbe brzdi pegina (205d). Pedal se mi zda bejt odost tvrdsi nez byval.Kdyz to na to dupnu tak se kola zablokujou,a nemusim tolik na to slapat.Jestlize pak znova zabrzdim tak musim o dost vetsi silou slapat na pedal abych zabrzdil.Kamarad mi rikal,ze to muze byt vyvevou,ze prej muze davat uz malej tlak,nebo taky nejaka hadice muze propoustet.Tak prosim pordate co stim. Ted musim jezdit pro jistotu z dostatecnym odstupem pred autem jedoucim predemnou,abych to nahodou do nej nenarval. :papa Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 Može to být být přesně tím co už jsi slyšel. Vývěvu rozebrat a vyčistit, hadice zkontrolovat a zkontrolovat taky třmeny jestli nejsou přidřené pístky.;):papa Citovat
KoZLiK Odesláno 21. srpen 2004 Autor Odesláno 21. srpen 2004 Tak uz to mam vcajku.. byla ve vyveve vadna (prodrena) ta membrana... Uff docela sem si oddychnul,kdybych mel kupovat novou vyvevu.... ta membrana stala jen 450kc. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.