Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mam 309 1,9 1922 diesel, a kdyz mam studeny auto a dam tam kvalt 1ku a pustim spojku tak vrze a piska asi prevodovka nevim presne ale kdyz to vytocim nad 3000ot/min a nebo zaradim na napr 2ku ta to prestane dela to jen na 1ku tak nevim. dik za radu.

Odesláno

Jestli to vyloženě jen píská a píská to i na volnoběh,typoval bych řemen,nejlepší je zatahat za řemeny jestli jsou dost utažený...olej v převodovce se kontroluje blbě:D Jsou tam dva šrouby,jeden kontrolní a druhý výpustní,ale nemám s tím zkušenosti tak nevím 100%.Když by tam bylo málo oleje,tak by se i blbě řadilo,tak jako stuha,mělo by to odpor...

Odesláno

To vyzerá na remeň. Zistíš to jednoducho keď ho zhodíš dole či to prestane robiť. Prevodovka to nebude lebo tam sa všetky hriadele točia stále či máš zaradené 1 alebo 2.

Odesláno

díky za názory, je pravda ze kdyz radim, tak to jde stuha a kolikrat musim to zkusit i vickrat az pak tam dam kvalt. a nevite jak zjistim typ oleje do prevodovky? jo a tem remen zkusim jestli je to ono. Diky

Odesláno

Tak jsem dnes koupil ten olej, nalil jsem tam 2l co mi doporucily a auto nepiska nevrze a razeni je mnohem pohodlnejsi. takze chyba byla opravdu v prevodovce. tak dekuji za vase rady, doufam ze uz nebudu potrebovat zadne rady:):) dikes cuss

Odesláno

tak dlouho neslouzila, uz zase vrze a razeni je opet horsi. a dale vubec nefunguje rychlomer.!!!! pritomolej jsem dolil spravne tak nevim co se stalo nemuze bejt napr. ze ten olej nepretekl nekam kam nema? ale ven neunika to vim. tak fakt nevim

Odesláno

Olej tam nemá kam zatéct,a když ano tak nic by to udělat nemělo...dělá to pořát nebo jen z rána když je zima?Ale ten rychloměr ti neporadím,pojistky jsou O.K?

Odesláno

jo tak to jo. dělá to z rána, v 5.30 když jedu do práce a ve 14.00 jdu domů tak taky prostě jak to stojí delší dobu tak to dělá pořád a není tak toho oleje přeba málo? tak rychloměr je už ok rozebral jsem palubovku a přístrojovku a to lanko nebo táhlo co to tam je tak byl vysazenej, nasadil jsem ho a už je to v poho. :)

Odesláno

Ten olej normálně ztuhne přez noc a pak chvíli trvá než se ohřeje,to je \"normální\" ;) Jinak EkoDiesel bych asi nadával,je o málo levnější,ale zasere to motor,filtry....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...