Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chtěl bych se zeptat jestli nikdo nevíte jakej nástaves pod zadní nárazník aspon trochu pasuje na nárazník peugeot 306?Chtěl bych ho prodloužit protože je strašně malej.:myslim

Odesláno

Budu ze muset zklamat, asi zadnej, bud komlet naraznik,ale to bude bud strasna palka z ciziny a nebo u nas, ale to sou samy :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik a nebo nejaky samodomovyroba.

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

:super to bude asi hezčí,takový decentnější...a co to že jsem tě letos nikde nezahlédl na srazu?

zdar, no letos jsem si dal volno, v zimě hory, v létě dovča, to co jsem kvůly autu zanedbával ;), hlavně jsem si minulej rok nějak tak splnil sen a chtěl jsem si i dát od toho pohov, no a vidíš, už do toho zase řežu, asi nějaká nemoc :D

Jinak já nástavec sehnal na vrakáči ;).

Odesláno

To je pravda,do peněz i času to leze solidně,ale zase pak vidíš výsledek.Když ten čas a peníze strávíš třeba v hospodě,tak z toho nemáš skoro nic:D

Swedak: Tak to jo,občas od toho upustit není na škodu;)Ale je dobře že bude zase auto vidět,je to pecka! snad se potkáme někde příští sezónu;)

Odesláno

právě, že je tak hnusná, až je skvělá :D, chci prostě něco, co ještě nebylo a vesměs de o to šokovat a je to tak, 9 z 10. kámošů si taky tuká na čelo, co to tam chci dát za barvu :D, myslim, že s tou celkovou koncepcí to bude ladit:super

[upravil dne 10.11.2009 swedak]

Odesláno

Pavle můj názor znáš :) za mě je to OK i když ten nárazník po laku bude nic moc věř mi ... měl jsem ho takovy minulý rok ... a byl moc mohutny... nehodil se k origo prahům...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...