Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 406ku a neukazuje mi rýchlosť. elektrikár mi to pozeral a že to je snímač rýchlosti nový mi neobjednával lebo že v peugeote stojí 5800,- a nikde nemôžem ten typ zohnať. tam je nejaký s tromi konektormi a všade mi podla typu auta Peugeot 406 2,1TD r.v. 98 ponúkali s dvomi konektormi. Neviete mi poradiť kde by som to mohol zohnať alebo aspon typové označenie?

Za radu dakujem...

Guest servisman
Odesláno

obj číslo 616064 snímač rychlosti cena v Peugeotu

0000616064 SNÍMAČ RYCHL 2 298,00 CZK 2 734,62 CZK 2 734,62 CZK

[upravil dne 5/11/09 honza406]

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem na ty ceny ostatních takže 2734 pak 4122 a třetí je za 1367 nevím kde bral tu cenu 5800 ?

Odesláno

a je možné aby som si niekde pozrel ako vyzerá aby som vedel či je to ono. lebo ako som už písal a ked som bol v nejakej mototechne tak som mu nadiktoval rok výroby. typ, motor a našlo im taký s dvomi konektormi ktorý tam nie je...

Odesláno

Ja mam skor obavu, ze toto cidlo sa da kupit len v autorizovanom servise. Teda aspon neviem o tom, ze by ho niekto zohnal niekde inde za menej penazi ako sa tu pise.... Aj ked do dneska som bol v tom, ze su dva druhy troj a dvoj pinove a konstrukcne by maly byt rovnake....

Guest servisman
Odesláno

postačí tato fotka ? další v tématu

[upravil dne 5/11/09 honza406]

post-0-1410961072128_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...