Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobry den,

stahnul jsme si novou verzi softweru.mel jsem 5.5D a nainstaloval jsem si 5.52A.

Vse probehlo v poradku,ale po ukonceni instalace (asi 10minut) se me to zeptalo znovu,jestli instalovat a nechat zapnuty motor...dal jsem ANO a instalace probehla znovu a na konci stejna situace...tak jsem vybral NE a cd vyjelo ven...vse funguje v poradku,jen pri kazdem startu motoru se objevi hlaska> Nesouhlasí software, vložte konfigurační CD\". Zkoušel jsem přehrát znovu, ale nepomohlo to.

nevite nekdo co s tim???

Odesláno

Pokud máte verzi Van 5.5D nedělejte update na 5.52.

Dle informací na webu i zkušeností majitelů je novější verze horší. Mp3 i poslední mapy jedou i na 5.5D.

Z tohoto důvodu byly vytvořeny i dvě verze češtiny pro Van 5.5D i pro 5.52. Nelze se vrátit zpět.

Jestli RT3 po nahrátí vyhazuje chybu o nekompaktibilitě softu, tak se nepřehrála data pro display. Vetšinou to pomůže zopakovat. Pokud ani tohle nejde, tak je buď poškozené CD, ale tomu moc nevěřím, nebo je špatně zasunut optický kabel , přes který tam jdou data. Někdo to měl venku.

Odesláno

pak už je jen 6. ... a ty tam necpi ani náhodou. I když jsem kdysi stáhnul i 5.95 a nevím co to je, nešlo to. Odkaz bohužel nemám, vše mám už stažené a nevím odkud jsem to už tahal, ale zkusím kouknout.

[upravil dne 5/11/09 martin307]

Odesláno

no bohuzel soft jsem uz nahral...CD je pravdepodobne vypalene dobre...da se nejak overit ten opticky kabel zda je v poradku,nebo nejak pred diagnostiku v peugeotu? Znovu nahrani softu nepomaha....

Odesláno

pokud by to bylo v konektorech tak by to prece blblo i pri beznem pouzivani a neprojevilo by se to az pri updatu...me to prijde jako by to cd bylo vytazene jeste pred koncem instalace a proto tam porad neco chybi,ale pokud ani dalsi preinstalovani nepomohlo....:myslim

Odesláno

Milhausi co povies na tento popis verzia softu:mrtvy CD changer v 307SW

zdravim,

mam taky problem s CD menicom, nikde v historii som nenasiel podobny problem, tak vytvaram novy dotaz.

kupil som P307SW s RT3 a CD menicom blaupunkt (5CD) firmware 6.52. daval som CD do menica, ale nevcuclo ani do jedneho slotu. ked som cele CD vsunul dnu, ani tak ho nevcuclo a nenacitalo. CD som potom vytahoval pinzetou. po nastartovani mi na displeji vypisalo CD changer empty, pricom bolo jedo ci tam CD bolo vsunute alebo nie (vsuvanie neslo vobec tazko, inak by som ho tam nerval)

po update firmweru na 6.63 b890 mi po zapnuti vypise rovno CD changer not available. CD som sa tam teda ani nepokusal davat.

CD aj mp3 CD mi normallne radio pekne cita, problem mam len s menicom.

po upgradovani softu asi bude treba odblokovat CD changer (tipujem, ze preto mi vypisuje ze je not available) ale ci potom bude brat CD neviem,

preto sa chcem spytat ci uz mal niekto podobny problem a ako ho riesil, alebo ci tu je nejaky macher a vyzna sa? diki moc za odpovede :)

[upravil dne 22/10/09 lion307]

PEUGEOT 307SW 9/2005 1.6HDi 80kW no FAP :-P NAVTEQ on board, RT3 6.63 b.890, 4x el. okna, 2 zonova autoklima, panoramaticka strecha, hmlovky, metaliza, atd... nove rozvody :D

Odesláno

Rádo se stalo. Je to dost nebezpečné updatovat z páleného cd. Stačí málo a je po ní. Když to tady čtu co s tím někteří provádějí.....

To s tím kabelem je taky známá věc.

• O 9 měsíců později...
Odesláno

nazdarek lidi mel bych dotaz ohledne prehrani softwaru u radia rt3 v radiu mam nahrany soft verzi 5.52 a rozvod v aute mam MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN myslite ze tam mohu nahrat tu verzi pres 6 předem diky

Odesláno

ok myslel sem si to a jeste bych mel otazečku jak je mozne ze mi nejdou nove mapy 2010/2011 na radiu RT3 na aute 307SW 2003 nemel bych zkusit přehrat soft na starši 5.5D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...