307SW Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Ahoj chci koupit 206 tak nějak jsem to tady brousil ale lepší se zeptat pokud bude někdo ochoten budu rád. Přemýšlím o 206 2.0 HDI nebo 1.9D akorát nevím + a - HDI vs D jestli je to rapidní rozdíl? co poruchovost atd. Vlastním 307 SW a spokojenost na pár detailů :-) takže pokud mě někdo odpoví budu moc rád a pokud tu je tu někdo ochoten konzultovat 206 po telefonu pošlete číslo a já zavolám Děkuji Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Sou to dve uplne odlisne veci, ty motory. U 2.0 HDI cakaj vetsi vykon, tichsi motor, o maaalinko vyssiu spotrebu .. Ale auto ma proste tah... Servisne naklady budu ale urcite vyssie. 1.9 D nesmrtelny motor, mala spotreba, lacna udrzba, jednoduchy motor, ale skoro ziadny vykon , a je hlucnejsi ... Citovat
309GT Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Takhle - ani jednoho bych se nebál,s 206kou jedou pěkně oba,i ta 1,9 D když se rozjede,taky nejede špatně a spotřeba je parádní.... Hlavně dobře vybrat a nekupovat první hezké auto co někde uvidíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.