Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte pojdem od zaciatku. Kupili sme 205 xr 1.4l v dobrom stave drobne chyby odstranujeme ale nedavno sa pokazila zapalovacia skrinka nedal sa zastrcit kluc uplne tym padom sa nedalo tocit s volantom a ani nastartovat proste nic...par dni do zadu smezohnali s 405-ky 1.9l D novu zapalovaciu skrinku vymenil som ju celeauto zlozil alenastal dalsi problem nejdu smerovky obavam sa ze som to nejako sposobil otazky na vas

1.je mozne ze to robi nova zapalovia skrinka alebo nejaky skrat??? ( svetlo ide truba tiez)

2.casto postrehnem ze auto pri volnobehu ma vysoke otacky je mozne to nejako poupravit a tiez sa mi zda ze je velka spotreba na 1.4 benzin cca 8 litrov

3.ako sa spravne osadi autoradio byvali majitel odrezal kable tak som musel robit nove ale aj tak sa mi zda ze tam nieco chyba aby sa zacvaklo alebo nieco take lebo trci 2cm cca

Zatial ma nic nove nenapadlo co by som sa oyptal mozno doplnim este...

Odesláno

1. Mrkni, jestli jsi malo nezatlacil konektory k páčce na blinkry. A havarijni blinkry ti jdou?? Nekomu nefunkcnost blinkru zpusobilo spatne tlacitko na havarijni blinkry, je to asi nejak propojene.

2. Plynove lanko ti musi na volnobeh zustat volne, aby se mohl zapnout volnobeh a mohla si ridici jednotka regulovat otacky (sytic). Otacky upravit nejdou, zkontroluj jen jestli mas to lanko volne - jinak to robi bordel a chcipa. Spotreba 8L po meste je uplne normalni. Na dalnici by ses mel dostat k 6L.

3. autoradio se vetsinu osazuje i s tim plechem co k nemu dostanes, takze dat tam plech a do plechu zasunout autoradio. Vzadu za radiem je takova dirka kam musis zasunout sroub co trci z radia, treba ti tam prekazi prave ten.

[upravil dne 5.11.09 Mitja]

Odesláno
Původně zaslal: Mitja

1. Mrkni, jestli jsi malo nezatlacil konektory k páčce na blinkry. A havarijni blinkry ti jdou?? Nekomu nefunkcnost blinkru zpusobilo spatne tlacitko na havarijni blinkry, je to asi nejak propojene.

2. Plynove lanko ti musi na volnobeh zustat volne, aby se mohl zapnout volnobeh a mohla si ridici jednotka regulovat otacky (sytic). Otacky upravit nejdou, zkontroluj jen jestli mas to lanko volne - jinak to robi bordel a chcipa. Spotreba 8L po meste je uplne normalni. Na dalnici by ses mel dostat k 6L.

3. autoradio se vetsinu osazuje i s tim plechem co k nemu dostanes, takze dat tam plech a do plechu zasunout autoradio. Vzadu za radiem je takova dirka kam musis zasunout sroub co trci z radia, treba ti tam prekazi prave ten.

1.vystrazne (havarine) smerovky funguju ...smerovkyfungovali normalne aj pred tym tak nechapem preco teraz nejdu ...skusim este kuknut poistky ale vyzerali v poriadku

2.ako popravde ci je teplo alebo takato zima aka je auto byva v otackach a niekedy sa mi stalo ze to nakrizovatke zdochlo neviem co s tym ...co sa da robit s tym ?

3.presne som cakal ze niekto povie ze tam treba ta plechova konstrukcia pre autoradio ...ktoru samozrejme nemam ..prvy majitel to vsetko asi vytrhol odrezal a bolo nechapem preco ..neviete kde to zozeniem alebo nema niekto nahradne ..zislo by sa mi to ...

Odesláno

1. Tak by to melo byt nekde v pacce ten problem. Zkus z ni vytahnout konektor a zase ho zasunout.. kdyz ti jdou havarijni, tak by mela byt pojistka v poradku si myslim.. ale jisty si nejsem.

2.no zaprve musis mit na volnobeh fakt povolene plynove lanko, jakoze nesmi byt napnuté.. zkontroluj si to u klapky u motoru. Za druhe to muze byt spatne cidlo teploty vody, to by se muselo vymenit. Spatne cidlo teploty vody vetsinou dela kolisani otacek na volnobeh, nekdy chcipani a spatne startovani.

3. Ten plech je u kazdeho radia jiny, mel bys ho dostat zaroven s radiem. Jinak tam musi zapadnout i bez toho plechu, jen kdybys tam mel strceny jiny plech nejaky uzky, tak by ti tam neslo strcit, takze jestli tam nejaky mas, zkus ho vyhodit do pryc a zasunout radio bez nej. A vzadu jsou ty kabely dost na tesno, ja je musel nadzvedavat abych tam radio dostal az dozadu. A taky pozor na ten trcici sroubek z radia, at vzadu zapadne do te dirky (musis radio vzadu trochu nadzvednout).

Odesláno

1. pojdem na vrakovisko tak pokukam nieco nove

2. pojdem na vrakovisko tak pokukam nieco nove

3.plech som v aute nemal a ani k radiu a aj tak ho tam nemozem satrcit uplne vzdy mi tam nieco zavadza mam tam totis kablena subac a tak sice nevyuzite ale rezai ich nebudem a ten srob s radia trci ale zo zadu sa tam nedostanem rukou nejde to nadvyhnut a uz vobec nie zasrobovat ...nemato niekto odfotene ako to ma spravene ? dakuem

Odesláno

to cidlo kde presne je nevim, ale kluci to znaji tak snad se nekdo ozve a poradi.

Ja se dostanu dozadu k radiu po slepu rukou z mista od noh spolujezdce.. lehnu tam a normalne strcim ruku az dozadu k radiu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...