Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panel klimy vytiahnes v pohode. Z boku vsun nieco ploche(ja pouzivam priborovy nozik, ale odporucam nieco plastove pevne) a pekne to vypac. vzadu su dve alebo 3 ziarovky. Uz si nepamätam. To na radio je viacej roboty. Ak to mas automat, tak vytiahnut drzadlo na pake. Tahat tvrdou silou hore. Ide to tazko ale povoli. Potom vytiahnut ten plast okolo paky. Su tam pod nim 4 torxi. Vytiahnes cely ten plast na tunely a dostanes sa ku srobom na spodu rtadia. Tak podobne som to rozoberal ja. Ale na radiu som nemenil este ziarovky. Tak to neviem ci nebudes musiet rozoberat aj radio.

Odesláno
Původně zaslal: Saviero

Ahoj, uz jste nekdo rozdelaval tuto cast pristrojove desky? Mam nemocne podsviceni a potreboval bych to napravit. Diky

a tohle je na ten střed: :papa

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Hmmm? Stredovy plast? Myslis len plastovy kryt? Ked tu jednotku ovladania klimy vyberies celu tak v adu su dve bajonetove ziarovky a tie vymenis. Aby si vymenil podsvietenie musis ju vybrat a nkie odlupnut len kryci plast.

Odesláno

Minulej tejden jsem to dělal,normálně jsem kartou (na bazén,na hokej) odloupnul ten drevenej dekor a pak uz staci jen dvema šroubováčkama proti sobě lehce vypáčit proti sobě.Vytáhneš konektory a vyndáš ven.Zezadu jsou 4 žárovky,dvě na horní řadu a dvě na spodní řadu.Nosovkama bezproblémů otočit o 90 stupnu a vytahnout.

Odesláno

No mne isiel ten panel krasne von. Ziadne vylupovanie plastu. Suchol som z jednej strany priborovy nozik a pekne som to vypacil/ Nic nevadilo a islo to krasne. Po stranach je to makke takze nic neposkodis. Vyskusaj tak. A potom som to len zasunul nazad.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...