Saviero Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Ahoj, uz jste nekdo rozdelaval tuto cast pristrojove desky? Mam nemocne podsviceni a potreboval bych to napravit. Diky Citovat
jofo Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Panel klimy vytiahnes v pohode. Z boku vsun nieco ploche(ja pouzivam priborovy nozik, ale odporucam nieco plastove pevne) a pekne to vypac. vzadu su dve alebo 3 ziarovky. Uz si nepamätam. To na radio je viacej roboty. Ak to mas automat, tak vytiahnut drzadlo na pake. Tahat tvrdou silou hore. Ide to tazko ale povoli. Potom vytiahnut ten plast okolo paky. Su tam pod nim 4 torxi. Vytiahnes cely ten plast na tunely a dostanes sa ku srobom na spodu rtadia. Tak podobne som to rozoberal ja. Ale na radiu som nemenil este ziarovky. Tak to neviem ci nebudes musiet rozoberat aj radio. Citovat
Saviero Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Diky a nemenil si nekdy podsviceni na palubce, prestala mi svitit indikace svetel. Citovat
jofo Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Nechce sa my to pista ale precitaj totok http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=62078 Citovat
VOVKA Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Saviero Ahoj, uz jste nekdo rozdelaval tuto cast pristrojove desky? Mam nemocne podsviceni a potreboval bych to napravit. Diky a tohle je na ten střed: Citovat
Saviero Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Cus pani, tak jsem sundal stredovy plast ovladani klimatizace atd. Ale vyskytl se maly problem, jak mam vymenit osvetleni tlacitek??? Citovat
Saviero Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Cus pani, tak jsem sundal stredovy plast ovladani klimatizace atd. Ale vyskytl se maly problem, jak mam vymenit osvetleni tlacitek??? Citovat
jofo Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Hmmm? Stredovy plast? Myslis len plastovy kryt? Ked tu jednotku ovladania klimy vyberies celu tak v adu su dve bajonetove ziarovky a tie vymenis. Aby si vymenil podsvietenie musis ju vybrat a nkie odlupnut len kryci plast. Citovat
Saviero Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 tomu rozumim, jen nevim jak na vyloupnuti cele jednotky. Nerad bych tam vylamal vsechno co je mozne.... Citovat
Budhas Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Minulej tejden jsem to dělal,normálně jsem kartou (na bazén,na hokej) odloupnul ten drevenej dekor a pak uz staci jen dvema šroubováčkama proti sobě lehce vypáčit proti sobě.Vytáhneš konektory a vyndáš ven.Zezadu jsou 4 žárovky,dvě na horní řadu a dvě na spodní řadu.Nosovkama bezproblémů otočit o 90 stupnu a vytahnout. Citovat
Saviero Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 diky moc. Jen co bude moznost vyzkousim... Citovat
jofo Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 No mne isiel ten panel krasne von. Ziadne vylupovanie plastu. Suchol som z jednej strany priborovy nozik a pekne som to vypacil/ Nic nevadilo a islo to krasne. Po stranach je to makke takze nic neposkodis. Vyskusaj tak. A potom som to len zasunul nazad. Citovat
jofo Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 A zabudol som. Mozno je to na starsich modeloch ine. Ja som to skusal na modely po facelifte. Citovat
Budhas Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 podle fotek by to mělo bejt stejný....jen mi to nešlo bez odstranění toho dekoru, musel jsem to pak vzít šroubovákama... Citovat
jofo Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Co k tomu potrebujeme: Jednu 607 Priborovy nozik Citovat
jofo Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Zasunut nozik presne na to miesto ako je obrazok a normalne vypacit. Nejde to nejako tazko, netreba sa bat. Citovat
jofo Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Odpojit konektory. Netreba odpajat bateriu, len treba mat vypnute zapalovanie a klucik von. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.