voštík Odesláno 11. srpen 2004 Odesláno 11. srpen 2004 kurna, tak jednoduchej programek a tys to nezvlad???!!! No neva, aspon, ze v aute se rejpat umis Citovat
lexa Odesláno 11. srpen 2004 Autor Odesláno 11. srpen 2004 No nezvlad. Na PC už jsem jen hloupý uživatel, ale zase o něco lepší než někteří jiní co se tváří jako frajeři a když dojde na lámání chleba, tak z nich vypadne, že to udělal někdo jiný. Tím nemyslím nikoho zde na fóru, viď OPERATOR, ale některé mé známé tady v Ostravě.:D;):papa Citovat
Operator Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 Nikdy jsem netvrdil, že jsem si tu ikonu udělal sám!!! Nechci a nebudu tady za nějakýho unterwassermana!!! Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 Já do tebe nevrtám, jen jsem si vzpoměl na jiné téma, kde to přiznáváš, ale z těch mých známých to vyleze až když se mají předvést, ale těchto frajírků z mého okruhu známých ubývá, a zůstavají jen ti co jsou dobří.:D:papa Citovat
voštík Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 tak tak, takovy lidi mam strasne \"rad\" a taky je vytesnuju ze sveho okruhu pratel. At se uzavrou do svy spolecnosti a ukaze se jak dlouho prezijou Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 JJ, ale přežijou, protože oni jen kecají honí si triko a když to dělají mezi sebou, tak se vůbec nic neděje, protože oni to tak berou, ale nasírá to ty co něco dělaj.:papa Citovat
voštík Odesláno 12. srpen 2004 Odesláno 12. srpen 2004 no jenze kdyby se uzvreli do jedny obory, tak vlastne nic neudelaji, protoze nic neumi. Chleba si kecama neupeces Takze by podle tehle teorie vlastne vychcipali na sve kecy dobry ne? Skoda , ze to nefunguje Citovat
lexa Odesláno 12. srpen 2004 Autor Odesláno 12. srpen 2004 JJ, a bylo by na světě o něco líp, zmizeli by blbí kecálisti. Tady na fóru se lidi když něčemu nerozumí celkem bez obalu zeptají a přiznají, že tomu nerozumí a tak se snažím poradit jak nejlíp umím, a doufám, že jim to bude k užitku, ale když vidím, že radím těm svým \"kámošům\" a oni to nakonec stejně zku. ví, tak mě to nebaví.:o:papa:mad: Citovat
vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem lexa :( Pánové vymyslel jsem si a nemůžu sehnat, proto se obracím na všechny nemáte někdo z Vás doma v garáži nebo kdekoliv zachovalý sportovní tříramenný volant ze shade 120 (musí být ze 120 se středem na šroub z vrchu a udmontovatelným středem). Moc prosím, prosím. Děkuji, ozvěte se mi prosím, prosím. U nás jsem se ptal a nikdo nemá.:(:papa Tady by si ho měl sehnat http://www.meap.cz/u-geen/skoda/cz/ http://rapid.jinak.cz/odkazy.htm Citovat
lexa Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 :D:D Tak jsem najel na doporučený stránky no máme mnohem lepší a rychlejší, je to na shade vidět, najel na téma výměna volantu a tak jak jsem se zasmál tak jsem se už dlouho neřehtal. Asi si ty stránky dám k obveselování. Stojí to za to.:D:D:D:D:o:papa Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 No najdou se tam pěkný kousky, třeba za tuhle Shade bych se rozhodně nestyděl! Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Anebo tahle, s tou si fakt dotyčnej docela vyhrál! Citovat
Operator Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Juch juch, juchů, juchuchů, konečně jsem se naučil sem dávat obrázky!!! Jupí!!! Že mi to trvalo, co?! :D:D:D:D:D:D:papa Citovat
lexa Odesláno 13. srpen 2004 Autor Odesláno 13. srpen 2004 Tak jak koukám na ty jejich stránky a odkazy tak tam musejí být úchyláci menstuující barbie no fuj, projděte si vtipy něco je dobrý ale připadá mi to jako stránky Petra průši. Citovat
Ráďa Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 tak už jsem ti ho vyhrabal,a že jsem hledal dlouho,není ovšem v nejlepším stavu poslal bych ti fotky,ale to já neumím tak mi pošli adresu na meil a já ti pošlu fotku a domluvíme se co dál.Jinak jsem objevil v avízu někoho,kdo prodává sportovní volant ze žigula,kámoš ho měl a byl hodně lepší než ten škodotraban?áckej. Citovat
vector Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Napsán autorem lexa :D:D Tak jsem najel na doporučený stránky no máme mnohem lepší a rychlejší, je to na shade vidět, najel na téma výměna volantu a tak jak jsem se zasmál tak jsem se už dlouho neřehtal. Asi si ty stránky dám k obveselování. Stojí to za to.:D:D:D:D:o:papa JJ a ty paskvily co jsou tam k vidění, ale pokud jde o to sehnat díly na shade tak je to pramen života. Citovat
John Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 No teda hnus vubec se mi to nelibi ee... Citovat
mk405 Odesláno 13. srpen 2004 Odesláno 13. srpen 2004 Shade nic proti jsem vlastenec, ale niky jsem neměl dobrý pocit z techto aut (změnilo se to až generací felicia/octavia). když jsem dostal papíry tak než 120cka tak jsem raději rok nejezdil a šetřil na svoji první 205. Těd mi rve mé peugeotácké srce když někdo chce dát něco ze shade do peugeotka.:( Citovat
lexa Odesláno 16. srpen 2004 Autor Odesláno 16. srpen 2004 2 Ráďa: mailová adresa: kraal@volny.cz a sděl prosím cenu. :papa Citovat
Luger Odesláno 16. srpen 2004 Odesláno 16. srpen 2004 Napsán autorem Operator Ondroo, my se už trochu známe, víš? Takže víme, co se snese a co ne. A jmenuje se to diskuze, aby si člověk trochu pokecal a zadiskutoval. A zarejpal... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.