Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No nezvlad. Na PC už jsem jen hloupý uživatel, ale zase o něco lepší než někteří jiní co se tváří jako frajeři a když dojde na lámání chleba, tak z nich vypadne, že to udělal někdo jiný. Tím nemyslím nikoho zde na fóru, viď OPERATOR, ale některé mé známé tady v Ostravě.:D:D;):o:papa

Odesláno
:D Já do tebe nevrtám, jen jsem si vzpoměl na jiné téma, kde to přiznáváš, ale z těch mých známých to vyleze až když se mají předvést, ale těchto frajírků z mého okruhu známých ubývá, a zůstavají jen ti co jsou dobří.:D:D:papa
Odesláno

JJ, ale přežijou, protože oni jen kecají honí si triko a když to dělají mezi sebou, tak se vůbec nic neděje, protože oni to tak berou, ale nasírá to ty co něco dělaj.;):o:papa

Odesláno

no jenze kdyby se uzvreli do jedny obory, tak vlastne nic neudelaji, protoze nic neumi. Chleba si kecama neupeces :D Takze by podle tehle teorie vlastne vychcipali na sve kecy :D dobry ne? Skoda , ze to nefunguje :(

Odesláno

JJ, a bylo by na světě o něco líp, zmizeli by blbí kecálisti. Tady na fóru se lidi když něčemu nerozumí celkem bez obalu zeptají a přiznají, že tomu nerozumí a tak se snažím poradit jak nejlíp umím, a doufám, že jim to bude k užitku, ale když vidím, že radím těm svým \"kámošům\" a oni to nakonec stejně zku. ví, tak mě to nebaví.:D:o:papa:mad::papa

Odesláno
Napsán autorem lexa

:(:( Pánové vymyslel jsem si a nemůžu sehnat, proto se obracím na všechny nemáte někdo z Vás doma v garáži nebo kdekoliv zachovalý sportovní tříramenný volant ze shade 120 (musí být ze 120 se středem na šroub z vrchu a udmontovatelným středem). Moc prosím, prosím. Děkuji, ozvěte se mi prosím, prosím. U nás jsem se ptal a nikdo nemá.:(:(;):o:papa

Tady by si ho měl sehnat

http://www.meap.cz/u-geen/skoda/cz/

http://rapid.jinak.cz/odkazy.htm

Odesláno
:D:D:D Tak jsem najel na doporučený stránky no máme mnohem lepší a rychlejší, je to na shade vidět, najel na téma výměna volantu a tak jak jsem se zasmál tak jsem se už dlouho neřehtal. Asi si ty stránky dám k obveselování. Stojí to za to.:D:D:D:D:D:o:papa
Odesláno

Tak jak koukám na ty jejich stránky a odkazy tak tam musejí být úchyláci menstuující barbie no fuj, projděte si vtipy něco je dobrý ale připadá mi to jako stránky Petra průši.:o

Odesláno

tak už jsem ti ho vyhrabal,a že jsem hledal dlouho,není ovšem v nejlepším stavu poslal bych ti fotky,ale to já neumím tak mi pošli adresu na meil a já ti pošlu fotku a domluvíme se co dál.Jinak jsem objevil v avízu někoho,kdo prodává sportovní volant ze žigula,kámoš ho měl a byl hodně lepší než ten škodotraban?áckej.

Odesláno
Napsán autorem lexa

:D:D:D Tak jsem najel na doporučený stránky no máme mnohem lepší a rychlejší, je to na shade vidět, najel na téma výměna volantu a tak jak jsem se zasmál tak jsem se už dlouho neřehtal. Asi si ty stránky dám k obveselování. Stojí to za to.:D:D:D:D:D:o:papa

JJ a ty paskvily co jsou tam k vidění, ale pokud jde o to sehnat díly na shade tak je to pramen života.

Odesláno

Shade nic proti jsem vlastenec, ale niky jsem neměl dobrý pocit z techto aut (změnilo se to až generací felicia/octavia). když jsem dostal papíry tak než 120cka tak jsem raději rok nejezdil a šetřil na svoji první 205.

Těd mi rve mé peugeotácké srce když někdo chce dát něco ze shade do peugeotka.:(:(:(

Odesláno
Napsán autorem Operator

Ondroo, my se už trochu známe, víš? Takže víme, co se snese a co ne. A jmenuje se to diskuze, aby si člověk trochu pokecal a zadiskutoval.

A zarejpal... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...