Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:(:( Pánové vymyslel jsem si a nemůžu sehnat, proto se obracím na všechny nemáte někdo z Vás doma v garáži nebo kdekoliv zachovalý sportovní tříramenný volant ze shade 120 (musí být ze 120 se středem na šroub z vrchu a udmontovatelným středem). Moc prosím, prosím. Děkuji, ozvěte se mi prosím, prosím. U nás jsem se ptal a nikdo nemá.:(:(;):o:papa
Odesláno
Napsán autorem destiny

Ja teda nerad rejpu, ale co to musí být za sportovní volant, když je ze Shade 120??? :cool::o

T teda J

:D:D:P

Hele, proč to fakt musí bejt ze škodofky?

Odesláno

Lexa: ja si taky nemuzu nerypnout :D PROC KUA WOE DOPRCIC DAVAT DO PEGINY VEC ZE SCHADE?!?!?!?!??!?!?!?!? ja to proste nechapu a jdu se zblaznit. Volejte Choholouska

Odesláno

no ja jsem si to myslel :D Ale vis o tom, ze tim zprznis pazouta!?!!? Ja jsem mel na tom svym 2 veci z koncernu fauvé, a to: Aktivni uhli z Favouse a pak radio z Golfa II. A koukej jak se mi pazoutek odvdecil......

Odesláno

takovej volant fakt nemám,ale chtěl jsem se zmínit o něčem jinym.Pracuju v praze pro jednu firmu která vyrábí volanty pro automobilky jako je Audi,Škody,Ford a tak podobně,některý ty volanty jsou fakt pecky.Teď jsme začly vyrábět model,který dávají do audiny nad 1.5miloše,ten volant je prokládanej dřevem,dělá se ve třech druzích dřeva,nebo se dělají různý odstíny kůže,chyba je jenom ta že ten volant se tam nedá skompletovat.My ho tam jenom vyrobíme,pošijeme kůží,namontujeme do něj multifunkční tlačítka a všechno možný aby fungoval,ale balon s krytkou už mají jenom v automobilce.Veliká škoda,jinak bych měl buginu s dřevěnym volantem.Ale nemyslim si že ten tříramenej co tam dávaly frantíci vypadá tak hrozně.Někdy je lepší auto nechat tak jak je,ale každýmu podle jeho gusta:papa

Odesláno

no jestli myslíš ten 3 ramenej co mají po 3.kulatejch dírách,tak ten někde v garáži mám,ale hledat ho nebudu.Jak můžeš o tom vůbec uvažovat vždy? je to hrůza jak vypadá a věnec je hrozně úzkej do ruky.Nebylo by lepší dát tam koženej s Mička?Jde ti o průměr?Ten škodováckej,ale takyTraban?áckej měl myslím 32.nebo 35.cm.Měl jsem ho naposledy ve fáčku.

Odesláno
Napsán autorem Ráďa

no jestli myslíš ten 3 ramenej co mají po 3.kulatejch dírách,tak ten někde v garáži mám,ale hledat ho nebudu.Jak můžeš o tom vůbec uvažovat vždy? je to hrůza jak vypadá a věnec je hrozně úzkej do ruky.Nebylo by lepší dát tam koženej s Mička?Jde ti o průměr?Ten škodováckej,ale takyTraban?áckej měl myslím 32.nebo 35.cm.Měl jsem ho naposledy ve fáčku.

No origoš traban?áckej taky neni špatnej, ne??? :D:D:D Zn.: kroužek na klíče hadr co se týče síly věnce! :bojim:bojim:bojim:cool::papa

Odesláno

Lidi, proč jste furt stejný? Pořád jen drbete do nápadů a příspěvků ostatních... Lexa tu napíše, že shání volant a vy mu začnete psát, že si tím chce prznit pažouta či co. Hovno do toho, co s tím chce dělat, buď ho máte a pomůžete mu anbeo nemáte a držíte hubu, že...

Odesláno
:mad::mad::oJá ten 3ramenný a 3dirový v rameni chci,chci a chci. Když se podíváte na voštíkovo video tak zjistíte, že v pažoutech ho mají, samozřejmě značkový a ten já nezaplatím, takže ten spor?ák ze shade(odtamtud ho znám, možná že byl i jinde, kdysi ho jezdili všichni soutěžáci) chci, chci a chci. Potřebuju si něco vyzkoušet a nebudu kvůli tomu kupovat VICTOR nebo něco za 5k. Tak sem s ním a rychle a ještě mi zapla?te za odběr VAŠEHO odpadu.:D:D:D;);):mad::o:papa A pak někdy možná uvidíte.:o:o:papa
Odesláno

Jo mám, ale s programkem jsem neuspěl, asi ti je pošlu na mail, fotil jsem pro tebe ty vzpěry. A jestli se mi povede volant tak budeš čumět, ve WRC je taky jen se pořádně podívej na to svoje video. A když se mi to nepovede, tak budu koumat dál už za peníze. fakt se mi nechce vyhazovat za můj nápad - 5000 kč za origiš spor?ák. když to nepůjde tak tam zůstane pežó.;):o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...