Guest hyrsal Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Ahoj.Chystám se dělat rozvody a tak by mne zajímaly názory co kdo kupoval,výrobce,cena,značka oleje..prostě co jste všechno při tom měnily.Díky. Citovat
pastorek Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Remene sú dobré Gates alebo Contitech, kladky SKF alebo INA. Stačí zájsť do AutoKelly a povedať že chceš niečo lepšie. Oni ti poradia. Pri výmene rozvodov sa mení remeň, napínacia kladka a odporúča sa i vodná pumpa. Oleje a fitre sú iná kapitola ktorá nemá s rozvodmi nič spoločné. Citovat
Guest hyrsal Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Já jsem myslel,že bych při této příležitosti vyměnil i olej,olejový filtr,naftový filtr,vzduchový filtr.Abych to měl všechno najednou. Citovat
pastorek Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 V tom prípade si to vypýtaj zároveň s tými rozvodmi. Drž sa strednej cenovej úrovne a nepochybíš v značke. Jediné čo bude asi trochu problém je olej. Mal by si tam dať ten istý ako je teraz. Citovat
Guest hyrsal Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Jo díky.Ten Gates a SKF mi taky doporučily v mototechně.Objednáno. Citovat
Guest hyrsal Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Ještě bych se chtěl zeptat na palivový filtr.U tohoto typu se mění naftový filtr jako celek,nebo jde jen vyměnit vložka?Je to 1,4 hdi 2004 ,50kw. Citovat
jerry2 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 palivový filtr se mění jako celek, takže celý ten plastový černý krám co je na motoru. kolik máš nalítáno že děláš rozvody u tohohle motoru se mají dělat při 180000km:mrk Citovat
Guest hyrsal Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Mám 93000,ale auto jsem koupil z druhé ruky a šuští mi tam rolna.Tak to vyměním i s klínákem ,at je klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.