Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 BRUMLA -speedline na zimu a zkouška samolepek

Recommended Posts

Odesláno

n diky za rady vim ze nalepky nejsou už in ale me se to libi a necham to zatim takhle :)

no podvozek bude casem ted maturuju takze nebude cas a pak hned jak vydelam tak bych chtel nasel jsme ta technix v revilo auto v hk za 6 000 a otamtud je i filtr a trubky

• O 2 týdny později...
Odesláno

Čau,dneska jsem tě potkal,tusím že to bylo Kopidlno,kousek za přejezdem...jelo vás víc,asi na Mimoňské Války:myslim Máš to pěkný,koukal jsem už v Mýtě,ale dřív než jsem se mohl stavit,jsem se ožral jako prase:D:D Ale chce to dolů:D:D:D:super

Odesláno

jo to jsme byly my jely jsme na mimon jinak diky a dolu to pujde ted maturuju tak pak as nastoupim do prace bude to prvni co poridim :-D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

máš to celkom slušné, najmä z predu to vyzerá moc dobre, ale bez tých polepou by to bolo lepšie. a hlavne tu bielu farbu z gúm by som dal dole.

Odesláno

jo videl jsem ale to už je na me opravdu nizko :-D ja jestlipujdu niž tak leda zadek o zub a předek podle toho ale to pak dozadu nedam už nikoho uvidim no třeba to necham takhle hlavne me šlo o tu mezeru co vepředu byla :-D to bylo hrozny

• O 2 týdny později...
Odesláno

pokukuju po sportovnich sedačkach a na originalnich jsou zespod naky kabely nevite k cemu je to je na airbag ? a de to na sportovni přendat ?

Odesláno

tak k radosti vas sem sundal polepy z boku z narazdniku a vodrhnul napisi z gum :-) a udal si radost a sehznal sedačky :-)

[upravil dne 22.8.2010 kopr]

Odesláno
Původně zaslal: kopr

tak k radosti vas sem sundal polepy z boku z narazdniku a vodrhnul napisi z gum :-)

:super chálim ;)

teším sa na fotky

sedačky tiež paráda :super

Odesláno

tak dneska sem vyhodil sedačku spolujezdce a zjistil co a jak a neobešlo se to bez problemu po vyndani sedačky sem zjistil ze do ni vedou dva draty a pozdej zjistil ze to je kuli airbagu

ted otazka co dal je to pridelany na origo sedačce a chtel jsme tam dat 3bodovy pasy od omp a ted nevim co s tim ze kuli pasu mit nefunkčni airbag

druha možnost nechat seriovy pasy a skusit ten mechanizmus prehodit na tyhle sedačky

a nebo dat pasy omp a dat sportovni volant :-)

Odesláno

koupil jsem je pres inzerat takze tolik info nevim jsou od firmy fk vhodny do 5 i 3 dv. jdou sklopit do roviny a to asi tak všechno :-)

myslite ze kdys budou 3b pasy ze airbag je zbytečnej ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...