Guest Chyronex Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Cau,mam zase přišernwej dotaz:).Všiml jsem si takove veci,jestli to je nejaky cidlo...je to pod tlačitkama mlhovek na leve strane,je tam takava jako by diodka a a nejaky 3 dratky....nejaka jakoby patice....ja to zakomponovany do palubovky...jestli to ne nekdy k imobilezeru...vedou od toho toiz draty nekam daleko hluboko:( Citovat
mk405 Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 jeé hela, já tam žádny dráty neměl, ted to mám provrtané a mám tam LED alarmu. Citovat
Guest Chyronex Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Je to vedle toho serzozavání sklonu svetla,takovvej obdelníček,ale me sč to zdá ako by to bylo od výroby oprotze to tam skvěle pasuje.fakt nevim. Citovat
impact Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 tlacitko na zapnuti mlhovek? mas vubec mlhovky? Citovat
Guest Chyronex Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 jasne ze mam mlhovky.je to Mi.je to nalevo vedle to serizovani sklonu.... Citovat
voštík Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 u nekterych bylo v tech mistech kontrolni svetlo tempomatu. Ale tady to asi bude neco jineho Citovat
Guest Chyronex Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 zkusím to nejak nakreslit nebo vyfotit.... Citovat
mk405 Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 zkusím to vysvětlit: vlevo od volantu jsou tlačítka (z prava doleva): zadní mlhovka, přední mlhovka a třetí je to záhadné \"cosi\". Vypadá jako čtveratá záslepka na tom je taková oteklá boule a uprostřed je (cca 5mm průměr) zelená čočka, a tváří se jako černá a nerůhledná, když jí vyndáte tak zjistíte že je zelená. mk:D:D:D [Editován dne 8/8/04 mk405] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.