SDS Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Zdravím všichni, máte někdo zkušenosti ze synchronizace klíče? Občas mi to odemkne na dálku, občas ne. Vyměnil sem baterky 2 krát, a pořad nic. Četl sem někde na netu postup při synchronizace klíče s přijímače, ale u mne ne funguje. Auto e Partner 1.9D, rv 1999, motor DW8. Klič, má pouze 1 tlačítko. Nemáte někdo originál manuál – mám pocit, že by měl být popsán v příručce k vozu (známy má 307 rok 2003, a e tam návod). Děkuji předem, a přeji hezky den. [upravil dne 26/10/09 SDS] Citovat
SDS Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Zkoušel sem různě, ale zatím sem zístil jen to, že když podržím tlačítko minutu mi cvakne centrál, ale co dál, nevím, nevím. Prosím o radu. Děkuji [upravil dne 26/10/09 SDS] Citovat
serzo33 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Tiez mam taky problem,uz som to vzdal,to iste raz otvoril raz nie,a posledne dva mesiace nic,idem vymenit za nejake univerzalne dialkove odomykanie,stare vyhodit,len nemozem zohnat nikde schemu a triafit naslepo velmi nechcem. Citovat
serzo33 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Inac v origo prirucke pisu:Ked sa da nova bateria treba zapnut zapalovanie(musia byt rozsvietene kontrolky) a stacit tlacitko.Ale mne uz nejde ani to 8O( Citovat
SDS Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Děkuji, já to zkusím takhle, a dam vědět jestli pomohlo. Citovat
SDS Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Původně zaslal: serzo33 Inac v origo prirucke pisu:Ked sa da nova bateria treba zapnut zapalovanie(musia byt rozsvietene kontrolky) a stacit tlacitko.Ale mne uz nejde ani to 8O( Bohužel nepomohlo, mate ještě někdo jíní nápad. Děkuji:roll Citovat
serzo33 Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 Takze dneska som vymenil nefukcne origos dialkove+prijmac za novu jednotku a uz opat ficim na DO.Kupil som toto http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=119&id_tovar=19234&uroven=4&zaradenie=119&ukaz=detail&hlzaradenie=10 Citovat
SDS Odesláno 3. listopad 2009 Autor Odesláno 3. listopad 2009 Zdravím, tohle vypadá zajímavě, a jaký klič používáš na startování? Dá se, na tu planžetu udělat klič na Partnera? Děkuji:) Citovat
serzo33 Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Vybral som s origo kluca planzetu,aj tak bola uz akasi uvolnena v tom plaste.Pilnikom som upravil koniec tak ako bol na tej planzete co bola pri vyskakovacom kluci,Planzety su tam priskrutkovane,daju sa menit. Aby som nezabudol,vybral so stareho klucika aj cip imobizeru.Inac nasiel som toto iste dialkove aj na CZ strankach,myslim ze vychadzalo lacnejsie,ale auotomegu mam pod nosom tak som tam skocil.Planujem spojazdnit aj druhe dialkove,ale idem skusit dat skopirovat len planzetu v klucovej sluzbe bez imobilizera,ten si prenesiem so stareho.Samostatne planzety u nas na peugota nemali,a ani mi nevedela povedat ci vobec su nejake. Citovat
SDS Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Docela šikovný člověk! Mohl bys publikovat foto, jak to vypadá? Myslím, že tohle bude zajímat víc lidi. Soused má Berlingo, a taký mu nefunguje. Volal sem do Peugeotu, a tam mi řekli, že asi budu potřebovat novy klíč. Děkuji předem a hezky den. Citovat
serzo33 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 mozem hodit foto, neskor nafotim montaz do druheho klucika,ale az cez vikend asi , dnes som si dal spravit este kopiu klucika bez imobilizera ,planzetu vyberiem s toho plastu a prisposobim do druheho dialkoveho,samaozrejme prenesiem aj cip s origo klucika,Ked som chcel kopiu s imobilizerom chcel odo cez 50€,bez imobil. len 11€ .ako sa tu daju vlozit foto????? Citovat
SDS Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Foto nebo soubor se posila následně: Odpovědět – a dole e poličko Příloha: Procházet… Nebo na Email Hodné štěstí Citovat
SDS Odesláno 26. březen 2010 Autor Odesláno 26. březen 2010 Byl jsem nakonec v Peugeotu, zaplatil za diagnostiku, a řekli mi, že je to klíčem, musíme objednat nový. Cena cca 4500 Kč. Rozhodl jsem se, že za stejnou cenu pořídím alarm s imobilizérem a dálkově ovládaní, a je to. Ted mam za tu samou cenu lepší zabezpečeni. Hodné zdaru všem, kteří chtěli pomoct . Děkuji Citovat
jardah2o Odesláno 27. červen 2011 Odesláno 27. červen 2011 zdravím. mel jsem ten sami problém hledal jsem na foru skoušel všechno možné podle vašich rad a nic.pomohlo až -strčil jsem klíč do zapalovaní otočil do polohy kde svítej kontrolky zmáčkl jsem tlačítko na ovladači a držel 6 sekund potom jsem vylezl z auta zabouchl dveře a šel zamknout zadní páté víklopne dveře při zamikani jsem zmáčkl tlačítko na ovladači a ejhle ono to funguje.tak doufám ze jestli to skusite tak vám to pude také .hodně štěstí jo mam peugeot partner 9/2000 dejte vjedět jak to dopadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.