cpt. CHIP Odesláno 2. říjen 2004 Odesláno 2. říjen 2004 Koukam ze Honza je tu jeden z tech strizlivejsich co ma anung, ale nekteri to nechteji pochopit...dost bezna praxe i na jinych forech. Myslim ze ma na to strizlivej pohled, k tem filtrum co tu zaznely zase neco muzu rict ja. Taky byla sazka, o kolik zvedne vykon sportovni konicky filtr oproti beznemu filtru na brzde u 170 PS stroje. Nepamatuji si uz presne hodnotu narustu, byla mam pocit ze to bylo do 4 PS, takze tez celkem smesna zalezitost. Ale pokud nekdo vyslovene touzite po vecech jako jsou sportovni filtry, sportovni tlumice atd, tak vam to klidne prodam :papa Citovat
Fx Odesláno 2. říjen 2004 Odesláno 2. říjen 2004 Zapomnel jsi dodat jeste jednu vec, a to tu, ze i motorova brzda meri s urcitou smerodatnou odchylkou, resp. chybou... a tak ani ty 4 PS nemusi byt vubec pravda - i kdyz muzou. Citovat
cpt. CHIP Odesláno 3. říjen 2004 Odesláno 3. říjen 2004 Napsán autorem Fx Zapomnel jsi dodat jeste jednu vec, a to tu, ze i motorova brzda meri s urcitou smerodatnou odchylkou, resp. chybou... a tak ani ty 4 PS nemusi byt vubec pravda - i kdyz muzou. Jak rikam - cca. presnou hodnotu odchylky si ani nepamatuju, ani mi nestoji za to to hledat, proste to bylo smesny. Takze kazdy je sveho stesti strujcem a rozhodne se podle sveho. Ja jen chtel naznacit, ze kdyz nekdo vyslovene bude prahnout po sportovnich vejfukach ci filtrech, tak... Citovat
Guest Finger Odesláno 3. říjen 2004 Odesláno 3. říjen 2004 já nevím já nečekal nějaký závratný nárusty výkonu jen sem spíš chtěl ten výkon posunout k nižším otáčkám, protože ten motor nejlíp táhne mezi 3,5 - 5tis. hm a pak to žere 9l ma sto... Citovat
Honza Odesláno 4. říjen 2004 Odesláno 4. říjen 2004 Hele Chipe, co všechno seš schopnej sehnat za věci?? Citovat
cpt. CHIP Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 V podstate dily na osobni a uzitkovy vozy, ktery se bezne meni, ne zadny vysloveny speciality, trochu jsem se o tom rozepsal v mem predstavovacim a obhajovacim proslovu na teto strance uplne na konci... Citovat
Honza Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Aha tak to jo. K dílum mám přístum taky (mám autodíly a servis), ale já spíš myslel jestli nejsi schopnej shánět nějaký speciální díly. Pár kontaktů mám, ale nikdy jich neni dost. Citovat
Luger Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 Napsán autorem Finger já nevím já nečekal nějaký závratný nárusty výkonu jen sem spíš chtěl ten výkon posunout k nižším otáčkám, protože ten motor nejlíp táhne mezi 3,5 - 5tis. hm a pak to žere 9l ma sto... Tak to znám... Nicméně líbilo by se mi, kdyby mi spíš někdo vykroužil celej laděnej výfůk... na dvoulitra... Ani nemám představu, co by taková sranda stála... Citovat
Guest Finger Odesláno 5. říjen 2004 Odesláno 5. říjen 2004 taky sem měl dvoulitra 205ku, to bylo v poho auto, na čtverku to jelo pořád a nejlepší na tom je, že to žralo stejně jak ta 1,4ka...a to už mělo sportovní filtr i otevřenej výfuk, hned bych se k ní vrátil..hm celej výfuk je hezky drahej a myslím že to ani za to nestojí... Citovat
Luger Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Napsán autorem Finger taky sem měl dvoulitra 205ku, to bylo v poho auto, na čtverku to jelo pořád a nejlepší na tom je, že to žralo stejně jak ta 1,4ka...a to už mělo sportovní filtr i otevřenej výfuk, hned bych se k ní vrátil..hm celej výfuk je hezky drahej a myslím že to ani za to nestojí... Žrala jako 1.4? Whas the ****! Mě to při plným kotli žere 12, jinak tak 9... Citovat
Honza Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Čoveče Fingere, tos ten plynovej pedál je tak šimral, že to žralo tak málo ? Citovat
cpt. CHIP Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 Napsán autorem Honza Aha tak to jo. K dílum mám přístum taky (mám autodíly a servis), ale já spíš myslel jestli nejsi schopnej shánět nějaký speciální díly. Pár kontaktů mám, ale nikdy jich neni dost. Tak mas dalsi a ja taky....jeden nikdy nevi Citovat
Guest Finger Odesláno 6. říjen 2004 Odesláno 6. říjen 2004 myslíš tu 205ku? Když sem s tím jezdil normálně, těch 8 to žralo, ale když sme jeli z Brna do Břeclavi na plno, tak odhad byl 20litrů taky sme tam byli za 20minut. Měl sem to auto rád:( přece jen ze 130koní na 75 se blbě zvyká, snad v létě bude něco silnějšího... Citovat
Honza Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 Jak si přišel na ůdaj 130PS? ......... ne, dělám si srandu. Už zas rejpu Citovat
Guest Finger Odesláno 7. říjen 2004 Odesláno 7. říjen 2004 to sem asi přestřelil co, možná to bylo 129;) Citovat
Ondraa Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Napsán autorem Finger Ha ha ha, zas jeden dokonalej...nauč se číst já pouze napsal že to líp táhne do kopce a je to plynulejší, nic o maximálce ani nějakým převratným nárustu výkonu...a nemůžeš srovnávat soutěžní auto s normálním sériovým, pohybuju se hodně mezi soutěžníma motorkama a je to trošku rozdíl, tam ten výfuk přece jen udělá strašně moc...asi jako srovnávat laděnej výfuk na skútru a na crossovým speciálu... Seš mimo. Citovat
Ondraa Odesláno 10. říjen 2004 Odesláno 10. říjen 2004 Napsán autorem Finger xplod: Jenom dávej pozor kde máš všude sondy, jestlí není i v katalyzátoru...pak by ti to taky mohlo přestat jet..jestli ten kat vyndáš napiš pak jestli se něco změnilo.. Sonda v katalyzátoru? Co to? Japato? Citovat
Guest Finger Odesláno 11. říjen 2004 Odesláno 11. říjen 2004 Ondra: Za to ty seš IN, nechceš jít otravovat jinam?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.