Guest Finger Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Tak od včera mám rezonátor a koncovku laityng...jestli tu někdo říkal že laityng je blbej, tak a? si vyčistí uši, na 1.4 to má krásnej sytej, hlubokej zvuk už od dvou tisíc a krásně zní až do 5ti, pak už je slyšet motor;) můžu doporučit, jede to opravdu o trošku líp a poznat je to hlavně ve vyšší rychlosti..teď šetřím na filtr tak pak dám vědět co zvuk a výkon... Citovat
Guest Finger Odesláno 15. září 2004 Odesláno 15. září 2004 jo a s tím zvukem, hlasitější je zahřátej!! Citovat
merkurek Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 Můžu říct že Leitynk je dobrej slyšel jsem ho a hlavně když je zahřátej motor prostě paráda ale počítejte drobet s větší spotřebou .. Citovat
Guest Finger Odesláno 16. září 2004 Odesláno 16. září 2004 já si fakt nestěžuju ten zvuk je super, krásně se tím maskuje že to je 1.4:) Citovat
dandandys Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 Jak je myšleno,že je to jen trubka se spirálou uvnitř. Díkes dandys:cool: Citovat
mk405 Odesláno 18. září 2004 Odesláno 18. září 2004 jj já laityngem maskuji diesla:D, zvuk taky mohutný někdy až skoro moc. mk:papa Citovat
Guest Finger Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Napsán autorem dandandys Jak je myšleno,že je to jen trubka se spirálou uvnitř. Díkes dandys:cool: vevnitř sou udělaný šupinky zatočený do spirály a tím roztočí výfukový plyny,ty pak rychleji odcházejí ven... Mk: to je pravda ale zase dobře budí respekt;) Citovat
Honza Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 Nechci nějak rejpat, ale univerzální laděnej Laiting (nevim co je na něm laděnýho, když sem do měl rozřezanej, tak to byla jen děrovaná roura s obalem) by ti měl přidat tak 2% výkonu. Jak sem četl, tak si dal místo katu rezonátor, ale ani s ním, pokud němáš upravenej celej výfuk, to nebude s nárůstem výkonu žádná sláva. Píšeš že to má lepší zvuk a líp to jede. Zvuk to beru, ale nebuda ta jepší jízda tím že to víc honíš kvůli tomu zvuku? Jednou sem dokonce měl i sázku na tohle tema. Borec mi tvrdil i GTI, že dal do uadu sport. výfuk a prej to začalo jet jak z praku. Prej maximalka šla o 15km/h víc a výkon určitě taky. Nenechal si nic vysvětlit. Tak sme se vsadili. Za 14dní na to sem byl objednanej do Němec na brzdu. Výsledek byl, že u 105koňoveho motoru byl márůst o 1,4PS. Takže borec prohrál sázku, zaplatil cestu a náklady na měření. Takže každej kdo má zdravej rozum, tak mu dojde že necelé 2koně nemůžou zapříčinit nějaken meganátůst výkonu. Takže podle mě, pokud nejsi nějakej Schumacher, tak po instalaci nejakého univerzálního zad. tlumiče a rezonátoru, nemáš šanci postřehnout nárůst výkonu. Nic ve zlém, ale vše bude těžší nohou na plynu, která je příčinou honby za lepším zvukem S filtrem to bude hodně podobné. Citovat
Guest Finger Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 tak sory, kat tam zůstal, nohu mám težkou pořád stejně..maximálka je stejná ale do kopce to jede rychleji a nejsem blbej všiml si toho i kámoš co se mnou jezdí...možná to bylo tím že to co tam bylo navařený předtím tak to hodně dusilo, protože to je teď i plynulejší...za 5tis. maximální spokojenost, na laděný svody nemám a ani nehodlám dávat do toho víc peněž pro 10koní (no možná míň) planuju to v létě prodat...takže spíš investuju do muziky:D Citovat
bass15 Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 JOJOJO ty ladáky taky tak trošku nechápu vzdytˇto je jen děrovaná trubka a okolo je něco jako skelný plátno a to je vše a oni to prodávaj od 2tis.do nákejch 6 ale takhle to maj všechny i remus Citovat
Honza Odesláno 26. září 2004 Odesláno 26. září 2004 Finger: Když si to myslíš, tak já ti to vymlouvat nebudu. Bass: Všechny vyfuky jsou fakt stejný. Jenom rouras dírama, obal a spousta tlumícího materiálu. je diný v čes se lišej je to, kolik je tam nacpanýho toho tlumicího materiálu. Když jsme stavěli výfuky na závodní 306MAXI, tak byla dost značná hluková omezení a museli sme to sakra hodně utlumovat a pak to zas pořádně nejelo. Používali sme pak všechno možný. I kovový špony a drátěnky na nádobí Citovat
Xplod Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Cau vsichni. Mam dotaz. včera sem si nechal navarit univerzalniho Remuse zvuk krasnej (primo libovej), ale zda se mi ze auto jede trochu min. Kat i stredni tlumic tam zustali, tak sem myslel ze by to vyresil rezonator, ale bojim se ze kdyz vyndam kat a tlumic, tak ze se z toho randalu zblaznim. Je k necemu dat rezonator za kat. a str. tlumic? Dik Citovat
Guest Finger Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Každej říká něco jinýho, já ho mám místo středovýho tlumiče za katem a říkám že je to plynulejší a jede to trošku líp...středovej tlumič vlastně toho moc netlumí je to to trubka takže zvuku bych se nebál a s tím katem, prý když je v pořádku (není zapečenej) nemá smysl ho dávat pryč...taky sem čekal jakej to nebude dělat randál a je to všechno o koncovce... Citovat
Xplod Odesláno 28. září 2004 Odesláno 28. září 2004 Dneska sem se bavil s kamosem krerej ma Tigru s komplet ladenym vyfukem (neskutecnej rachot) a taky rikal at to vsechno vyndam a zvuk se prej moc nezmeni, akorad vykon pujde trochu nahoru. Dik za odpoved. Citovat
Honza Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Hele, poradim ti jen jedno. Každej řiká něco jinýho a každej tvrdí že jeho zpusob je nejlepší a dá ti větší výkon a maximálku (viz 1,4 s rezonátorem). Z vlastních zkušeností ti můžu říct, že sem nad vývojema výfuků strávil dost dní a nocí a nic neni tak jednoduchý. Nejde jenom něco rozřezat , něco vyndat nebo nahradit a jen tak hala bala to povařit. To je BLBOST!!! Skoč do knihkupectví a kup si nějakou odbornou litereturu o stavbách soutěžáku a pak pochopíš, že to co dělá spousta lidí sice udělá rachot ale spíš motoru uškodí. Na internetu se dá najít taky spousta informací. Jen pro příklad. Nedavno sme s kamošem postavili 106ku s turbem a vstřikováním Nos. Když přišel na řadu výfuk, tak to představovalo asi 45-50hodin vymejšlení a ladění. Mohli sme dát klidně laděnou koncovku a vyndat kat ale to by nemělo smysl. Citovat
Guest Finger Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 Ha ha ha, zas jeden dokonalej...nauč se číst já pouze napsal že to líp táhne do kopce a je to plynulejší, nic o maximálce ani nějakým převratným nárustu výkonu...a nemůžeš srovnávat soutěžní auto s normálním sériovým, pohybuju se hodně mezi soutěžníma motorkama a je to trošku rozdíl, tam ten výfuk přece jen udělá strašně moc...asi jako srovnávat laděnej výfuk na skútru a na crossovým speciálu... Citovat
Guest Finger Odesláno 30. září 2004 Odesláno 30. září 2004 xplod: Jenom dávej pozor kde máš všude sondy, jestlí není i v katalyzátoru...pak by ti to taky mohlo přestat jet..jestli ten kat vyndáš napiš pak jestli se něco změnilo.. Citovat
Honza Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 Netvrdim že sem dokonalej, mam se dost učit, ale přečti si co tu před tím. Citovat
Honza Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 A nesrovnaval sem sou?ěžák s civilním autem. Přečti si to pořádně. Citovat
Guest Finger Odesláno 1. říjen 2004 Odesláno 1. říjen 2004 sory, 106ka s turbem to je běžný auto:) a proč ste ten vejfuk nenechali dělat přes kompl? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.