Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zítra půjde hlava opět dolů, tak nejdřív mrknem na ní a když to nepomůže, tak ta vana... Díky za pomoc;)

Nejvíc mě se*e, že těsnění pod hlavou je dva dny starý a díky tomuhle se bude muset koupit další...:bacha

Odesláno

Hele to tesneni tam nech...Nech ho tam a zkuste to znovu...kdyz to bude vse ok, vymenete ho. Ale kdyby ste ho vymenili a nahodou to bylo zase spatny, budes kupovat dalsi?...neblbni

Odesláno

bejt tebou bych i proplách olej, až bude hlava dole tak profoukněte kanály ale podle mě to budě to síto to se čas od času zasere hlavně když se přejíždí olej a nebo de voda do oleje tak si to nesaje šlem a je hotovo ucpese ta trubyčka a už to nemá ten tlak aby se to protlačilo na horu nedělal jsem to konkretně na pežotu ale tohle je u všech aut stejný a hlavně když sundaš vanu tak se o tom motoru dozvíš docela dost tam se drži všechen bordel z motoru a ten pokaždy výpuštákem nevyteče hodně zdaru at rallyčko šlape tak jak má:super

Odesláno

Vana byla taky dole, ale to, že tohle bude dělat jsme nečekali, takže jsme se tím ani nijak nezabývali... jen se vyčistila a přetěsnila vana. Mrknem na to a uvidí se... díky za pomoc;)

Odesláno

Neobjavil sa ten problém po výmene tesnenia hlavy?

Neviem či je to tak i pri tomto motore ale na dosť som sa stretol s tým že tesnenie sa dalo zrkadlovo otočiť a potom prekrývalo mazací kanál do hlavy. Na tvojom mieste by som pozrel na starom tesnení či sa dá takto otočiť.

Odesláno

Tak a je to...:) Nakonec byla ucpaná hlava. Jsem nevěřil vlastním očím, jaký bordel z toho vylétal:D

Do zítřka zůstane v dílně na testování, je-li všechno tak, jak má být a odpoledne jde víc jak po měsíci domů... hurááá:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...