jiri106xs Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 Nemáte někdo prosím schéma olejového okruhu, nejlépe i s nějakým popisem atd., na S16? Nejde mi olej na vačky:nevim díky za pomoc;) [upravil dne 28.10.2009 jiri106xs] Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 no tak but jsou ucpané kanály které uvydíš když sundáš víka ventilu a to co bych řek já je ucpaný síto v olejové vaně.... přez který se tlačí olej na vačky každopádně to chce sundat vanu a kouknout na to síto Citovat
jiri106xs Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Zítra půjde hlava opět dolů, tak nejdřív mrknem na ní a když to nepomůže, tak ta vana... Díky za pomoc;) Nejvíc mě se*e, že těsnění pod hlavou je dva dny starý a díky tomuhle se bude muset koupit další... Citovat
Fr3sh Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Hele to tesneni tam nech...Nech ho tam a zkuste to znovu...kdyz to bude vse ok, vymenete ho. Ale kdyby ste ho vymenili a nahodou to bylo zase spatny, budes kupovat dalsi?...neblbni Citovat
jiri106xs Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Pravda pravda... to uděláme. By mě asi jeblo, kdybych kupoval třetí.:D Citovat
Fr3sh Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Ja to tak delal taky...po dvou dnech nebude vymackany nic..neni duvod kupovat nove Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 bejt tebou bych i proplách olej, až bude hlava dole tak profoukněte kanály ale podle mě to budě to síto to se čas od času zasere hlavně když se přejíždí olej a nebo de voda do oleje tak si to nesaje šlem a je hotovo ucpese ta trubyčka a už to nemá ten tlak aby se to protlačilo na horu nedělal jsem to konkretně na pežotu ale tohle je u všech aut stejný a hlavně když sundaš vanu tak se o tom motoru dozvíš docela dost tam se drži všechen bordel z motoru a ten pokaždy výpuštákem nevyteče hodně zdaru at rallyčko šlape tak jak má Citovat
jiri106xs Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Vana byla taky dole, ale to, že tohle bude dělat jsme nečekali, takže jsme se tím ani nijak nezabývali... jen se vyčistila a přetěsnila vana. Mrknem na to a uvidí se... díky za pomoc;) Citovat
pastorek Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Neobjavil sa ten problém po výmene tesnenia hlavy? Neviem či je to tak i pri tomto motore ale na dosť som sa stretol s tým že tesnenie sa dalo zrkadlovo otočiť a potom prekrývalo mazací kanál do hlavy. Na tvojom mieste by som pozrel na starom tesnení či sa dá takto otočiť. Citovat
jiri106xs Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 Jj, objevilo se to po výměně těsnění... Kouknu na to, ale myslím, že v tomhle případě by nemělo zrcadlové otočení vadit. Uvidíme...díky;) Citovat
jiri106xs Odesláno 28. říjen 2009 Autor Odesláno 28. říjen 2009 Tak a je to... Nakonec byla ucpaná hlava. Jsem nevěřil vlastním očím, jaký bordel z toho vylétal:D Do zítřka zůstane v dílně na testování, je-li všechno tak, jak má být a odpoledne jde víc jak po měsíci domů... hurááá Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 tak hlavně ža zavada nalezena:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.