Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

tady je jak to dopadlo... zničený zaden, rozlomená řidičova sedačka prohla střecha... jinak vše ok, motor 1.9D v naprostém pořádku, nové tluniče brzdy a zadní náprava na vše najeto max 2000km. Auto je plně pojízdné

post-24705-14109614892508_thumb.jpg

Odesláno

nevíte prosim vas někdo jestli můžu sundat tu spodní pružinu na tom podvozku od ta-technix viz. obrázek nahoře ? při zatáčení ty pružiny hrozně praskaj tak jestli by to vyřešilo ... děkuji za radu

Odesláno

to je mi jasný že to řekne :D ale mě právě přijde, že ta malá je uplně celá zmáčklá a jak to na sebe tlačí tak to praská.. jinak uložení mě taky napadlo, ale to je dobrý ... no uvidíme... psal jsem mu na profil a popřípadě to v týdnu zkusím sundat abych zjistil co to udělá...

Odesláno

takže nic mi nepřišlo :) ale když to pročítám takže ta málá pružinka ti jenm napíná tu vrchní aby nedošlo k vyvěšení a zabraňuje to maximálnímu snížení podvozku, takže ven s ní, stejně je stlačená na max, ale myslim že žádný chroupání dělat nebude..... za zkoušku nic nedáš :) jj jinak hejda je borec, dělal mi předek i zadek

Odesláno

woody a hodil by jsi mi do SZ kontakt na toho Hejdu ? no ve předu mám tu malou stlačenou na max, pravě jsem myslel, že by to mohla dělat ona.. no uvidím... zkusím vyměnit uložení a když to nepřestane dohodnu se s panem Hejdou... jinak tam budu muset 100% jet kvůli zadku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...