Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

jinak peugeotek je po komlet výměně filtru, náplní vč. oleje... nové svíčky, nový krokoví motorek a vyčištěná klapka... ale další závadou je asi nefunkční motorek stahování oken... na tom se bude pracovat snad o víkendu... jinak zítra se jedu podívat na koženku, takže by se mohlo po víkendu i čalounit... snad už se dočkám...:roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak zítra si jedu pro lízátko z Laguny... konečně jsem ho sehnal, pezutek dostal nový laděný výfuk a nový motorek stahování oken, takže zatim snad vse slape jak ma... jen se mi nechce nejak ozvat pán co na bazosi prodává kola... rad bych si pro ne dojel ale je asi v zahranici, pac mi telefon rekne ze nemuze docasne prijimat hovory at mi napisu, ale na sms taky neodpovida a ani na email... tak uvidime...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak v uterý mi přijedou vyměnit čelní sklo za nové... :) ted už jen sehnat páčku stěraču s deštovím senzorem... pač dešták mi nejde a je to páčkou... nevíte někdo o nějaky ?

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...