Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

jj opěrky ve stylu ragby me taky nikajak nelakaj :D ale pokukuju po stejny kůži co tam je a necham přečalounit obyčejne... právě že mě se taky na novém modelu líbí víc když je tam znak... dělá to takovej charakter auta... no kola pujdou na bílo... a k laku ? no každé auto má svoje vady... tady lak nejhorší nejní, ale taky to nejní žádnej zázrak.. ale časem se na to snad taky dostane... hlavně mít pěknej ranec peněz :D což zatím postrádám...

Odesláno

Jestli to není nic extrémního,zajeď někam do lakovny a nech to přeleštit od profesonálů,budeš zírat jak to prokoukne.Zrovna před týdnem se u mě stavoval kamarád co nechal přeleštit octavii,čuměl jsem jak péro:D Malé škrábance zmizeli a je jako nové:super Dal za to asi 2000 ale stálo to za to;)

Odesláno

no to by nebylo vubec špatne...:super jedná se přesně jen o takové drobné škrávance... no ted jsem byl na nemocensky s prechozelim zapelem plic, teda jeste jsem :D takze pristi vyplata bude mizerna, takze asi az cerven... ted budou prioritou kola... :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak kola jsem nakonec nekoupil... ještě si počkám, ale mám nová dáreček... když jsem se v sobotu vracel ze Seče, tak jsem narazil na frajera v BMW který mě předjížděl v těch největších zatáčkách a myslel si buh ví jak je dobrej... no nic, to bych skousl, ale odletel od nej kamen a dostal jsem to primo na čelní sklo vše v pořadku nikde žádnej pavou, ale kdyz jsem po hodine prisel k auto zjistil jsem ze mě trefil nahoru jakoby k anteně a během té chvile se mi rozlezla prasklina dlouha asi 40cm ... takze jsem velice nadčený, sklo mám tedy pojištěné na 5000,- takže doufám, že mi to bude stačit ale nas*anej jsem pořád:grr

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Máš to pěkný, ale k tomu sedanu se ty bílý kola vůbec, ale vůbec nehoděj:bojim

mě se to celkem líbí ale muselo by být auto snížený a ty kola tak aspoň 17\" (minimálně 16\") takhle jsou malý .. =/

Odesláno

jj přesně tak ... v realu ty kola vypadají teda líp jo, ale dolu by to chtělo ma na tom novou zadní nápravu a je to jak dodge z 69´ ... jinak sedačky jsou zachovale dost... měla to nějaka ženská, takže sedačky v pořadku... ale na autě je práce jak a kostele, ale nejni moc peněz, však to asi všichni znáte...

Odesláno
Původně zaslal: Mizlerek007

jj přesně tak ... v realu ty kola vypadají teda líp jo, ale dolu by to chtělo ma na tom novou zadní nápravu a je to jak dodge z 69´ ... jinak sedačky jsou zachovale dost... měla to nějaka ženská, takže sedačky v pořadku... ale na autě je práce jak a kostele, ale nejni moc peněz, však to asi všichni znáte...

francouzský charger :D:D

Odesláno
Původně zaslal: Mizlerek007

jo jo :-D přesně tak, ale tak snad se pozvozku dockame oba :D jak ja tak bracha...

takže od tebe kola koupil brácha jo =D taky dobrý :D

Odesláno

jj :D on kola shanel a nejakej chlap mi za ne nabizel 8 000, to jsem prave jeste nevedel co budu kupovat, tak jsem je nakonec prodal brachovi za 6 000, ale pak jsem koupil nakonec zase peugeota (hold jsem neodolal :D) mel jsem v planu fiat Coupe 2.0 20V Turbo, ale ten nakonec nevyšel, takze jsem se vratik s peugeot... ale planuju 406 coupe :) ale vsechno je to o penezich, jak uz jsem psal ...

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...