Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

oni myslim si že je to ta Lucifer barva... kapota je bez škrábanců a bez důlku... vyfotim ti ji a večer ti sem dám fotky... jinak bych ti jí třeba za 1000,- nechal pokud to nejní moc... pak budu mít na prodej komplet masku se znakem, taky jako nová bez škrávanců... tapeci na starej model s ovladačema na okna s A tlačítkem a ovladačem zrcátek na 3dveřáka... tak kdyby jste někdo něco chtěl...

Odesláno

no kazdopadne udelej foto vseho pak, co pujde pryc. budes hodnej a kdyby neco,tak vemu. a kdyby kapota byla dobra a stejnej odstin, vzal bych si je..

Odesláno

jo jo... dám to sem všechno... ve čtvrtek jedu na technickou a odpoledne to přihlásim, takže v pátek to všechno odstrojím umeju, ,nafotím a dám to sem... třeba si někdo něco vybere :) jinak jsem byl dnes u Martyho, odevzdal jsem nárazníky, tak to snad budeme za týden stříkat.. no uvidíme co a jak...

Odesláno

Kapota... je mokrá takže to nejsou vady... je tam jen malej nepartnej škrábaneček... jinak je perfekt.... cena 900,-

maska se znakem a lištama pod světla za 300,- komplet

přední nárazník někomu na pokusi za 500,-

zadní nárazník za 300,-

post-24705-14109618281521_thumb.jpg

[upravil dne 29/6/11 20:24 Mizlerek007]

Odesláno

kdyby něco někdo chtěl, tak dejte vědět.... tel. 722115061 ...časem pujdou pryč i tapeci (starý model) 3dv. s (A) tlačítkem a ovladanim el zrcátek...

[upravil dne 29/6/11 20:25 Mizlerek007]

Odesláno

hele o tu kapotu bych mel zajem.ale musel bych to videt a zkusit odstin,aby byl stejnej. od kud presne ses nebo kde by se slo sejit? mozna bych uvital detailnejsi foto kapoty nad maskou,abych vedel,jestli tam nejsou od kaminku a tak. predem moc dik.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...