Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

Miza: jj lidská blbost hlavně některých lopat z různejch krajů je nekonečná,ja to vidím tak,že až budu v týdnu montovat xenony do auta tak se budu ještě sr*t se spasováním nárazniku pod světlem je zhruba 3-4mm mezera :( Vidět toho ústeckýho zmr** tak ho na místě dokopu na pojišťovnu.

Odesláno

no já na ten nárazník zatím prdím až seženu ty výfuky, tak to budu dělat všechno najednou, přední i zadní... kdyby tam byla kamera, tak si tam hned dojdu a zjistil bych si to, ale nikde ji tam nemaj...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co se děje, nějak ti klesá cena vozu. Snad se ho nechceš už za kažkou cenu zbavit. Je to škoda takového auta. Vim to sám baví mě to koupil jsem popelnici a udělal z toho auta. Ty peníze jsou holt nevratný. Jinak když už to tu řešíte, taky mi minulý měsíc někdo nacouval do xsary, nechal promačklí blatník a poškrábaný měsíc starý lak na nárazníku:(. Ty lidi normálně řezat po hlavě!:bacha

Odesláno

Jako určitě za 60 je to luxusní. Když už to prodat tak aspon vědět co s autem bude dál. Mě by docela mrzelo prodat xsaru a pak koukat co s ní dělá nastávající majitel ( tvuj výbalý 306 eden) to je katastrofa. Jinak držim palce at je to s autem jak chce. Máš pěknou leštěnku :mrk:super

Odesláno

Miza: ty to snad leštíš každej týden nebo ne? jinak pěkně se leskne... já mám v plánu trošku přejet leštěnkou auto o vikendu má byt snad konečně hezky. Jinak není vůbec čas :(

Odesláno

Miza: jj počasí jak na houpačce.. ale snad už bude líp já teda auto stíham leštit maximálně tak 2-3x do roka a to jsem rád... těd snad doopravím ten předek od toho nějakýho šikovnýho kkt... a dodělám xenony do čoček a budu chvíli spokojený :) Hlavně až mi dorazí správný dlouhý šrouby a konečně mi trošku kola vylezou a bude to vypadat o něco líp.

Odesláno

jinak prodej definitivně zrušen...nemám na to nervy... auto zůstává u mě a dodělá se co možná do nejlepšího stavu... pokud mě to dřív přestane bavit, tak jde auto do šrotu a seru na nějakej prodej...

Odesláno

ketchup: pkud chceš tapece, tak zavolej Tomášovi 776605905 je z Kocbeře...máš to ze Lomnice kousek... myslím že tam tapece na nový model má...pokud je sháníš ;)

[upravil dne 26/4/12 21:20 od Mizlerek007]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...