badisak Odesláno 24. říjen 2009 Autor Odesláno 24. říjen 2009 Obě dvě. Na levo to není slyšet, z pravé je slyšet tlučení při hrbolech a při zatočení doleva dost to drhnutí. Citovat
marQo Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Čiste hypoteticky, nemôže byť voľný stabilizátor v uložení ? Myslím tým, že by sa posúval pri točení volantom a tým ovplyvňoval polohu tyčiek... Citovat
badisak Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Původně zaslal: marQo Čiste hypoteticky, nemôže byť voľný stabilizátor v uložení ? Myslím tým, že by sa posúval pri točení volantom a tým ovplyvňoval polohu tyčiek... Nevím jak to přesně myslíš (kde v uložení). Všechno je právě utažené a v pohodě. Nechával jsem to kontrolovat při výměně pneu. Citovat
marQo Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 ,,v uložení,, som myslel tie dve gumy z držiakmi čo držia stabilizátor ... Ale keď si to nechával kontrolovať tak neviem. Rozmer tyčiek stabilizátora sedí ? Auto si neznižoval ? Citovat
badisak Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Původně zaslal: marQo ,,v uložení,, som myslel tie dve gumy z držiakmi čo držia stabilizátor ... Ale keď si to nechával kontrolovať tak neviem. Rozmer tyčiek stabilizátora sedí ? Auto si neznižoval ? Rozměr sedí. Jsou tam tyčky FEBI. Auto se nesnižovalo. Už fakt nevím, jak je toto možné.. Citovat
marQo Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Keď budeš mať možnosť tak to vyfoť bez kolesa, takto si fakt neviem urobiť predstavu kde sa ti to dotýka ... Inak staré to vôbec nerobili ? Citovat
badisak Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Zde je obrázek. přímo z auta vyfotím o víkendu možná ve středu. Staré byly v pohodě. Měnily se současně tlumiče nové s poloosami. Citovat
marQo Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Tož potom mi nenapadá nič iné ako pozrieť tlmič. Nieje možné, že oko tlmiča má väčší rozmer alebo vstup pre tyčku sa nachádza ďalej ako na pôvodnom tlmiči ? Ešte som zabudol , robí to na oboch stranách ? [upravil dne 26/10/09 marQo] Citovat
Karel Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Ještě mě napadlo, jestli nejsou přehozené horní uložení tlumičů. Citovat
badisak Odesláno 26. říjen 2009 Autor Odesláno 26. říjen 2009 Nechával jsem si měřit různé značky tlumičů. Všechny mají rozměř držáku s okem 4cm. To, že by bylo oko pro stabilizátor dál zkusím ještě změřit na jiných, ale to by řešilo jen polovinu problému. Ony dřou i držáky s okem. Ano dělá to na obou stranách. Nechával jsem měnit i ložiska horního uložení (samotné uložení ne). V případě, že by se otočili strany (uložení) může to být problém? Na autokelly atd, nerozlišují pravé a levé uložení. V serviceboxu už rozlišené je. Dá se to nějak zjistit, jestli jsou obráceně? Citovat
badisak Odesláno 29. říjen 2009 Autor Odesláno 29. říjen 2009 Zatím ještě ne. Nechal jsem si změřit šíři celého tlumiče se stabilizátorem jiné značky než mám já. Oko vypadá, že je stejně. Svůj jsem ještě neměřil. Dostanu se k tomu až o víkendu. Ono by teoreticky stačilo kdyby byl ten co mám na autě cca o pár mm užší.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.