Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čiste hypoteticky, nemôže byť voľný stabilizátor v uložení ? Myslím tým, že by sa posúval pri točení volantom a tým ovplyvňoval polohu tyčiek...

Odesláno
Původně zaslal: marQo

Čiste hypoteticky, nemôže byť voľný stabilizátor v uložení ? Myslím tým, že by sa posúval pri točení volantom a tým ovplyvňoval polohu tyčiek...

Nevím jak to přesně myslíš (kde v uložení). Všechno je právě utažené a v pohodě. Nechával jsem to kontrolovat při výměně pneu.

Odesláno

,,v uložení,, som myslel tie dve gumy z držiakmi čo držia stabilizátor ...

Ale keď si to nechával kontrolovať tak neviem. Rozmer tyčiek stabilizátora sedí ? Auto si neznižoval ?

Odesláno
Původně zaslal: marQo

,,v uložení,, som myslel tie dve gumy z držiakmi čo držia stabilizátor ...

Ale keď si to nechával kontrolovať tak neviem. Rozmer tyčiek stabilizátora sedí ? Auto si neznižoval ?

Rozměr sedí. Jsou tam tyčky FEBI. Auto se nesnižovalo. Už fakt nevím, jak je toto možné..

Odesláno

Keď budeš mať možnosť tak to vyfoť bez kolesa, takto si fakt neviem urobiť predstavu kde sa ti to dotýka ...

Inak staré to vôbec nerobili ?

Odesláno

Tož potom mi nenapadá nič iné ako pozrieť tlmič. Nieje možné, že oko tlmiča má väčší rozmer alebo vstup pre tyčku sa nachádza ďalej ako na pôvodnom tlmiči ?

Ešte som zabudol , robí to na oboch stranách ?

[upravil dne 26/10/09 marQo]

Odesláno

Nechával jsem si měřit různé značky tlumičů. Všechny mají rozměř držáku s okem 4cm. To, že by bylo oko pro stabilizátor dál zkusím ještě změřit na jiných, ale to by řešilo jen polovinu problému. Ony dřou i držáky s okem. Ano dělá to na obou stranách. Nechával jsem měnit i ložiska horního uložení (samotné uložení ne). V případě, že by se otočili strany (uložení) může to být problém? Na autokelly atd, nerozlišují pravé a levé uložení. V serviceboxu už rozlišené je. Dá se to nějak zjistit, jestli jsou obráceně?

Odesláno

Zatím ještě ne. Nechal jsem si změřit šíři celého tlumiče se stabilizátorem jiné značky než mám já. Oko vypadá, že je stejně. Svůj jsem ještě neměřil. Dostanu se k tomu až o víkendu. Ono by teoreticky stačilo kdyby byl ten co mám na autě cca o pár mm užší..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...