Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau chci prodat mou 306ku a nevim za kolik bych ji mel strelit auto je ve skvelem stavu motor a vse ostatni jede super cenu si predstavuju cca 50 tacu.

Tady dam naky foto a inf o aute a posudte zda by se to za 50 dalo prodat. Díky

Rok vyoby je 1997,palivo benzín,obsah motoru 1.6. Auto je v dobrém stavu najeto neco pod 150 000 kilometrů, původ auto je z německa nebourané jsme 2 majitel. Auto má el. okna ve předu v zadu na kliky,střešný okno,imobilizér,nastavytelný volant,centrální zamikání,posilovač řízení,2 x airbag, Cd radio. Dále nový rozvodový řemen a také klínové řemeny

cimg0178s.th.jpg cimg0174e.th.jpg 71070487.th.jpg cimg0175d.th.jpg cimg0001iz.th.jpg

Odesláno

Myslím, že to bude problém prodat za 50 tisíc, kdyby to mělo aspon klimatizaci, tak mozna. Takhle bych to viděl reálně tak za 40, toť můj názor, ale třeba se najde kupec, který si to bude cenit navíc.... Samozřejmě by si chtělo auto pořádně prohlídnout

[upravil dne 23/10/09 Venca 306]

Odesláno

jj vím že auto bez klipa při prodeji je minus ale dik za nazor:)

Původně zaslal: Venca 306

Myslím, že to bude problém prodat za 50 tisíc, kdyby to mělo aspon klimatizaci, tak mozna. Takhle bych to viděl reálně tak za 40, toť můj názor, ale třeba se najde kupec, který si to bude cenit navíc.... Samozřjemě by si chtělo auto pořádně prohlídnout

Odesláno

Chtěl jsem koncem léta prodat 306 z r.98 a 50 tis byl celkem problém, když jsem dal 45tis tak už se pár zájemců ozvalo. To tvoje bych viděl tak za 40tis.

Odesláno

Doba je zlá,jestli nepotřebuješ jiný auto tak s prodejem počkej;) Velká nevýhoda je že to nemá tu klimu a že je to starý model,i když poslední,ale pořát je...Taky bych to viděl tak na těch 40k max,ale nejsem nějakej extra odborník:D Třeba za 50 prodáš,za zkoušku nedáš nic a jak už někdo psal,s cenou dolů jít můžeš kdykoli;)

Odesláno

Ja som kúpil v máji xsaru 1,9d 98čku tiež bez klímy v bazári za 55. A to mal dokonca cenu 75. Chcel som za 50 ale to už nechcel, tak som ju zobral aj za 55. No ale teraz tu máte šrotovné ešte viac aktuálne čo vtedy nebolo a to znižuje cenu ojazdených áut....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...