Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pani, rad by som sa vas spytal ci ste si uz niekto davali vyrovnavat elektrony. Mam problem, ze jeden elektron mam trochu \"vajcovy\" a chcel by som ho dat narovnat. Len by som potreboval vediet ci po takomto zasahu je nutne elektron aj striekat ? Poskodi sa nejako farba ? Resp. ako sa vyrovnavaju elektrony ?

Odesláno

Dával som vyrovnávať do Mikony v Trnave. Stroj na túto činnosť mi pripomínal rovnaciu stolicu na autá v menšom prevedení. Základnou časťou bol veľký hydraulický valec so stupňovitým hakom. Neviem či sa to dá urobiť i bez poškodenia farby ale mne ju poškodili vždy. Na disku zostali drobné ryhy z vnútornej strany.

Odesláno

Hmm, skoda. V tomto pripade sa mi teda asi oplati dat urobit vsetky 4 elektrony. Su trochu poskrabane. Ked uz ich mam striekat tak vsetky naraz. A mohol by si mi povedat kolko stoji vyrovnanie jedneho elektronu ? Vajco nie je velke. Da sa stym chodit. Ale chcem to dat do poriadku,...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...