siskin Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Pani, rad by som sa vas spytal ci ste si uz niekto davali vyrovnavat elektrony. Mam problem, ze jeden elektron mam trochu \"vajcovy\" a chcel by som ho dat narovnat. Len by som potreboval vediet ci po takomto zasahu je nutne elektron aj striekat ? Poskodi sa nejako farba ? Resp. ako sa vyrovnavaju elektrony ? Citovat
pastorek Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Dával som vyrovnávať do Mikony v Trnave. Stroj na túto činnosť mi pripomínal rovnaciu stolicu na autá v menšom prevedení. Základnou časťou bol veľký hydraulický valec so stupňovitým hakom. Neviem či sa to dá urobiť i bez poškodenia farby ale mne ju poškodili vždy. Na disku zostali drobné ryhy z vnútornej strany. Citovat
siskin Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 Hmm, skoda. V tomto pripade sa mi teda asi oplati dat urobit vsetky 4 elektrony. Su trochu poskrabane. Ked uz ich mam striekat tak vsetky naraz. A mohol by si mi povedat kolko stoji vyrovnanie jedneho elektronu ? Vajco nie je velke. Da sa stym chodit. Ale chcem to dat do poriadku,... Citovat
pastorek Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Mňa to vyšlo od 500 - 800 Sk podľa poškodenia. Citovat
siskin Odesláno 23. říjen 2009 Autor Odesláno 23. říjen 2009 to by nebolo az take hrozne, ale este ak mozem spytam sa ta kolko vide striekanie elektronov ? Ide na to nejaka specialna farba ? Citovat
pastorek Odesláno 23. říjen 2009 Odesláno 23. říjen 2009 Tak to netuším ale ak sa nemýlim tak tu niekto spomínal pieskovanie a striekanie elektrónov, skús cez hľadanie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.