godzila.01 Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Rozdíl je v tom že většina stěraču se vyrábí v číně.... BOSCH je v číně nedělá a VALEO taky ne.... Jsou sice dražší, ale dát třeba 1000kč za stěrače co mi dva roky poslouží mi nepřijde nějaká velká častka, lidi utrácí desetitisíce za blbosti jako je televize a nepřijde jim to divný .... :papa Citovat
Judes Odesláno 13. duben 2011 Odesláno 13. duben 2011 Neviem kto ich vyrába pre Peugeot ale máš ich aj s levom aj bez a od toho istého výrobcu a cena rozdielna. Citovat
Rychtar84 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 a jakou máte zkušenost s těma náhradníma gumičkama? např. co se prodávají jako: ,,Náhradní guma do Flat stěrače 710mm\" díky Citovat
Marcel00 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 a jakou máte zkušenost s těma náhradníma gumičkama? např. co se prodávají jako: ,,Náhradní guma do Flat stěrače 710mm\" díky to je tak zanedbatelna cena, ze nema vyznam sa to ani pytat, ked to chces skusit. ale ako som vravel vyssie treba byt opatrny aby to nebol smejd, nakolko ti to moze dosuchat sklo... osobne som to uz videl. nedosuchas ho hned ale casom sa to zacne ukazovat. treba si uvedomit ze je to guma ktora ma priamy kontakt so sklom a prejde po nom tisice krat a ak je ze nevhodneho kompozitu tak mas problem. pri urcitom uhle slnke neuvidis cez okno nic. takze bacha na to. Citovat
Návštěvník Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 bol som v pezote a po mega zlave stoja stoja stierace stale liter:grr to si radsej necham odrezat ruku nez tolko platit za kus plastu. videl som tu 508ku - slabota.. hladal som zlepsenia. ma to vyssie okno aby vodic videl hore? NIE. da sa otvarat zadne okno? NIE. dizajnovo vyzera nudne a vyjde z mody do 3 mesiacov. Citovat
Judes Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Aj keď tie gumičky budeš meniť trebárs aj dva tri krát do roka aj tak ťa to bude stáť X-násobne lacnejšie ako v Peugeote. To fakt už nevedia na čom zarábať. Citovat
Guest Fiktik Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Díky všem za rady a nápady. Nakonec jsem vyrazil do AutoKelly a koupil za 201.- s DPH stěrač (1 ks) od Starline. Redukce tam sedí dobře a stěrač stírá v pohodě. Odkaz je tady: AutoKelly Citovat
Marcel00 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 nema nahodou P407 710mm stierace ? lebo ja ked som kupoval tak aj origo povodne a aj nove mali 710mm velkost. Citovat
Judes Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Majú 710mm ale o centimeter menšie tam dáš ale už väčšie nie. No zotrie mu o niečo menšiu plochu Citovat
Marcel00 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 o to prave ide... to ze mensie da mi je jasne... a vacsie ako 710 uz niesu Citovat
Přema Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 Potom už tak jedině z autobusu.....:aut Citovat
Judes Odesláno 17. únor 2012 Odesláno 17. únor 2012 Trochu to tu oprášim. Pred nejakým časom som menil gumičky stieračov čo som dostal na čerpačke keďže istý čas boli ako nedostatkový tovar, boli to \"Gumička stierača 710 mm 1 ks grafitová s lištou\" http://www.autodoplnkykubo.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=277&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=1 nebol som s nimi spokojný už od začiatku (tieto neodporúčam kupovať). Dnes som natrafil v jednej predajni na tieto v NZ na tieto http://www.autodoplnkykubo.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=54&category_id=10&option=com_virtuemart&Itemid=1 sú to gumičky bez tej plastovej lišty, to je už iné kafe. mal som ich aj pred tými s lištou a vydržali viac ako rok a stierajú super, konečne mám čisté čelné sklo na ktoré som dosť háklivý cena bola za 1ks cca 1,30€. Keď som ich už mal kúpené, bol som v Tescu a tam mali akciu na univerzálne Flat stierače s vymeniteľnými nástavcami čo pasujú aj na 407-mu a stáli 5€ aj nejaké drobné za 1ks. Citovat
Návštěvník Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 \"flat set\" http://www.tuningshop.cz/exterier/presne-sterace-peugeot-407-05-2004-flat-set-710-710mm/ tyhle jsou takove prumerne, stiraji hur, vydavaji zvuky.. takze nedoporucuji. Citovat
Judes Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Tie stierače som ešte neskúšal možno tak o rok keď sa opotrebujú tieto samotné gumičky čo som menil teraz, tie sú tiché nevydávajú žiadne zvuky a super stierajú (tie môžem vrelo odporučiť). Citovat
bart.lbc Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 martinem2: nejřív napíšeš, že jsou průměrné : a pak nepužitelné! tak máš napsat rovnou nekupovat!!! Citovat
brade Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Kupoval jsem tuhle 710mm gumičky v tescu... asi za 100 Kč kus. Vyměnil to v tom stěrači, sestřihl dle původních gumiček a nazdar bazar, stírá to Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 Ahoj, asi teď budu vypadat jako blbec,ale můžete mi prosím někdo kouknout na auto nebo rovnou říct zdali mají být stěrače nasazeny spoilerem nahoru nebo dolu?? např. na subaru i na passatu jsou spoilerem dolu a ja je mam spoilerem nahoru a z logiky věci bych myslel že by měli být také spoilerem dolu....to mi neříkejte že je tam mám dva roky obráceně ... díky za radu Citovat
slavino1 Odesláno 5. leden 2013 Odesláno 5. leden 2013 asi ano daj lavy na pravy a opačne malo by ich pritlačať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.