Guest servisman Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 tak ti tam něco probíjí,chce to zapojit měřák jaký je odběr aku a postupně odpojovat pojistky ,pak se zjistí u které je největší odběr a pak se řeší co máš na tu pojistku zapojeno Citovat
MrVain Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 The Doctor ,nemaš nahodou pri zapnutom radii aj zapnutý kluč od zapalovania aby radio fungovalo??? Citovat
The_DoctoR Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Ehm, bez zapnutýho klíče od zapalování mi rádio ani nefunguje Citovat
MrVain Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: The_DoctoR Ehm, bez zapnutýho klíče od zapalování mi rádio ani nefunguje takže príčina može byť aj tu, odber zapalovania, elektroniky, čerpadla,snímačov.....+ radio môže byť kriticky - zapojiť radio napriamo od baterie ako mám ja, pozor nesmieš na noc zabudnúť vypnúť rádio alebo tak ako píše honza406 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.