Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Klucí sháním model mého autí. Nemáte někdo v bydlišti prodejnu (hračkářství, benzinu, prodejce peugeotu) kde by se to dalo pořídit? Což mě přivádí na nápad mít toto zboží v našem klubovém shopu. Zkusím pro to něco udělat - když dovolíte. Jde mi o peugeot 406 sedan. Nejde o měřítko - záleží jak bude vypadat. Tak co máte něco?

Odesláno

Už jsem se tu taky snažil přesně to samý splašit, ale neúspěšně. Jedinej model, kterej na to asi existuje se prodává za nehorázný peňule u autorizovaných prodejců. Je to malinký a drahý.

Ale mám k dispozici angličáka 405ky, kdyby někdo chtěl. :papa

Odesláno

Vím o firmě která má tento model uvést na trh o těchto prázdninách a také jeden dealer mi nasliboval že to dovede tak uvidíme. Nadále sháním i jinde. Nejvíc vídám 206tky. Ale já tu 406tku seženu!

Odesláno

Vzhledem k tomu, ze 406-ka byla nahrazena 407-kou to bude docela tezky ji sehnat - kdo by taky chtel prodavat model auta, ktery si muzes jit uz kopit tak maximalne do bazaru :) Presto - hodne stesti :)

Odesláno

to Sepp: pleteš se sehnat se to dá - určitě

all: brali by jste to v plastu nebo pouze v kovu? a kolik jste ochotný za to dát? viděl jsem pěkný (podle mého názoru) za necelejch 7euro (v kovu) ten byl v měřítku 1:87 pokud se to povede budou zítra i nějaké fotečky...

a co jiné modely byl by také zájem? to jen sonduji pro případné zajištění tohoto artiklu pro náš shop

... tak ... se ... vyjádřete ... k ... té ... ceně ...

Odesláno

7 eur se mi za obyčejnýho angličáka zdá poměrně dost, když se k tomu ještě připočte poštovné....

Ale co bych pro svýho Jeana neudělal, neni to tak špatný. Zkus sem dostat ty fotečky. :papa

Odesláno

Cena je primerena - ted zalezi en na kvalite provedeni - dej fotky a neni problem se domluvit - co barevne variace??? Hodil by se mi v me stribrne :))) - Delam si srandu

Odesláno

to Sepp: asi budeš mít štěstí

to all: ještě neobjednávejte je to předběžné potřebuju odpovědi ještě asi od tří dalších výrobců a zatím je nemám

406m1.jpg 6,4eur měřítko 1:87

406m2.jpg 6,0eur až 6,6eur měřítko 1:87

406m3.jpg

406m4.jpg

a pár jiných modelů co budou také možná k mání jen zatím není známá cena (uvidíme jak bude vstřícná firma) zatím jen vím že je mají v sortimentu

model01.jpg

model02.jpg

model03.jpg

model04.jpg

206.jpg

605.jpg

405m.jpg

bohužel vše co tu vidíte je zahraniční výroba i trh (dle dostupných info prostě 406tka u nás zatím sehnat nelze)

[Editován dne 11/8/Wed, 11 Aug 2004 05:51:52 +0000Wed, 11 Aug 2004 05:51:52 +0000 white]

Odesláno

Jé tu bílou 605ku s červeným pruhem mám. Jen jsem na ní hodil lak tý mý 406ky a s přimhouřenýma očima vypadal jako 406. :D:D:D Měsíc jsem jí vozil na zadním platu, ale pak jsem jí sundal, když jsem přišel na to, že to rachtání, co se ozývá při každém bubnu z rádia není rozbitý reprák, nýbrž právě tato drnčející hračka. :D:( Ovšem já jí tenkrát koupil za 40 korun na benzínce v Brně!

Nicméně, ty 406ky jsou hóóóódně vydařený, předběžně se o jednu hlásím (vínovou, když to půjde)! Jak je to měřítko 1:87 velký, je to ten klasickej angličák?

Odesláno

to pipko: Ta 307 tu bude dnes kolem 23:00 (bude to pecka, snad se mi ty fotky ještě vejdou na web(místa je málo)) teď jsem v rachotě

to lexa: pěknou 206 v 6 různejch barvách maj v Delvitě zkus to než si ji objednáš u mě tam stála nějakejch 69,- (jinak Ti ji můžu zajistit + poštovný asi 39,-) sorry překoukl jsem se, tys chtěl 205, podívám se po nějaké

to all: a ten bílej tuning 406 na prvním obrázku se vám nelíbí? to je divný mě docela dost.

[Editován dne 11/8/Wed, 11 Aug 2004 18:46:19 +0000Wed, 11 Aug 2004 18:46:19 +0000 white]

Odesláno

Je je jednoduche - kdybych se kazdy den koukal na takovy model - tak by mne to porad nahlodavalo a nakonec bych sveho milacka \"vytunil\" podle modelu :D

Odesláno

Tak tady to máš pipko. Jen jedna poznámka, tohle lze sehnat u nás, ale cena je asi mezi 800 až 1000kč. Je to asi přes 20cm velký model.

307-01.jpg

307-02.jpg

307-03.jpg

307-04.jpg

307-05.jpg

307-06.jpg

307-07.jpg

Odesláno
Napsán autorem white

to pipko: Ta 307 tu bude dnes kolem 23:00 (bude to pecka, snad se mi ty fotky ještě vejdou na web(místa je málo)) teď jsem v rachotě

to lexa: pěknou 206 v 6 různejch barvách maj v Delvitě zkus to než si ji objednáš u mě tam stála nějakejch 69,- (jinak Ti ji můžu zajistit + poštovný asi 39,-) sorry překoukl jsem se, tys chtěl 205, podívám se po nějaké

to all: a ten bílej tuning 406 na prvním obrázku se vám nelíbí? to je divný mě docela dost.

[Editován dne 11/8/Wed, 11 Aug 2004 18:46:19 +0000Wed, 11 Aug 2004 18:46:19 +0000 white]

Bílej tuning alá Taxi Taxi je dobrej, ale radši bych měl doma modýlek mýho skutečnýho auta, víš?

Odesláno

Ta 307WRC je fakt BOMBA - jinak jsem doma nasel tu 206-tku - mati ji dostala k auticku a me to zatajila - uz vice jak pul roku ho vozi v prihradce - tssss :P

Odesláno

Tak jsem včera dostal info od jednoho dovozce modelů a hraček, ale je to spíš pro zasmání... umí sehnat 406 v měřítku 1:43 (nevím jak je to velké) za \"pouhých 39euro a jinou 406 od jiné firmy v měrítku 1:24 za \"pouhých 70euro. No nekupte to. V našich vodách zatím nikde nic. Ale ještě mi nějaké síly zbývají tak sháním dál. tak zatím čaues.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...