Buro Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Nazdar. Neviem, ci ta kontrolka tvaru K sa tak vola a co vsetko signalizuje, ale urcite viete, ktoru myslim. V poslednych dnoch mi robi starosti. Rano cestou do prace je to na prvych 6 km OK a potom to zacne. Kym mam plyn stlaceny len minimalne, tak nic. Akonahle vsak pridam, tak sa rozsvieti a svieti, az kym celkom neuberiem plyn alebo nedam neutral. A potom nasleduje rovny usek cesty. Ked sa rozbieham ( 1,2,3,4,5), tak svieti. Az ked uberiem a otacky idu na 2500 - 2600, tak zhasne. Na dalsom kratkom useku cesty po svetelnej krizovatke ( kde stale stojim ) uz nesvieti ani pri prudkom rozbehu (4500 - 5000 ot.). Takze je tazke najst suvislost medzi rezimom motora a svietenim kontrolky. Nevie niekto, co s tym moze byt ? Zeby sa niekde dostala voda ? Ale to by svietilo stale ci nie? Inac ziadnu zmenu v spravani motora nevidim. Citovat
Mateso Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 hele to mi delalo (dela) taky....akorat to ted najednou prestalo, tak nevim...sem tam nepravidelne se to rozsvitilo a ldyz jsem bud vyradil, at otacky spadnou na volnobeh nebo sem ubral plyn, tak to zhaslo....ale cim to mohlo byt, to fakt nevim... Citovat
vlk Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Tak takový problém mam taky.Teda mě svítí pořád, až budu mít korunky tak si zajedu na diagnostiku. Citovat
voštík Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Diagnostika vam rekne prdlacku, protoze jak naschval se ta zavada zrovna neprojevi. Nechcete zkusit spis samodomo vyvolani chyboveho registru? Uklada se tam asi 5 zavad, ktere pak jdou z5ne vyvolat. Jestli to nenajdete v knize, tak dejte vedet, treba to sem napisu Citovat
Buro Odesláno 4. srpen 2004 Autor Odesláno 4. srpen 2004 2 Voštík: Mohol by si tu napísa?, ako sa dá ten chybový register vyvola? ,,doma\",pls Knihu nemám. Citovat
voštík Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Jestli vladnes English, tak TADY No jestli nevladnes, tak se jdu picnout a prekladat Citovat
Buro Odesláno 4. srpen 2004 Autor Odesláno 4. srpen 2004 Vďaka. English zvládam. Všetko mi je jasné, len prvý odstavec mi robí problém. Neviem, čo konkrétne mám pripoji? a kam presne. Nestačí mi to preloži?, treba mi to polopate vysvetli?. Nájde sa niekto ? Voštík ? Connect a switched jumper ( harness P.N.91.42) to pin (1) of connector M720 (wires 4A,17) (2 pin green connector). The other side of the switch should be connected to a good ground. Citovat
Karel Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 a ještě tady http://www.peugeot-club.com/main.php?co=novinky/clanek.php&id=115 a tady http://peugeot.webz.cz/ Citovat
voštík Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Buro: zkracene: pripij nejaky spinac, ktery si nekde sezenes, na pin číslo 1 ne zelenem 2 pinovem konektoru. Ten najdes nekde na prave strane motoroveho prstoru za personem (strana spolujezdce) Do toho konektoru jsou draty cislo 4A a 17. Druhou stranu spinace ukostri a dale bys to asi uz mel vedet. Cislo pinu poznas, je to napsany zevnitr toho konektoru (je to samice ) Citovat
Buro Odesláno 5. srpen 2004 Autor Odesláno 5. srpen 2004 Vďaka Voštík. Nemohol by si mi ešte presnejšie popísa?, kde na strane spolujazdca je ten konektor ? Nerozumiem výrazu ,,za personem\". Citovat
voštík Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 v motorovym prostoru, nekde za mistem kde je zasroubovany tlumic. Mozna to je trosku nekde jinde, ale poznas ho podle zelene barvy a 2 pinu A taky podle toho, ze neni nikam zapojeny, maximalne je nacvaknuty na takovy drzacek, co vypada jako nejaka krabicka, kam by mely vest 3 takoveto konektory, ale nenech se zmylit, je to jen drzak Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Hele mě se to na 406ce rozsvicuje když jedu z kopce a brzdim motorem. Je to normál? Když prošlápnu plyn, tak to přestane. Citovat
Hnipak Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 Napsán autorem vlk Tak takový problém mam taky.Teda mě svítí pořád, až budu mít korunky tak si zajedu na diagnostiku. Ta diagnostika snad neni zas tak draha, ne? Citovat
voštík Odesláno 5. srpen 2004 Odesláno 5. srpen 2004 no pro me je litr ne-li 1.500,§ dost penez z ato, ze ti reknou ze potrebujes vymenit to a tamto a pak to stejne nepomuze. Nebo ze nenajdou vubec nic Citovat
Hnipak Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Jo to beru, clovek penize na ulici nenajde. Ale jen tak pro zajimavost, me nauctovali u Peugeotu (Domansky v Praze v Kyjich) za dignostiku asi 580,-, a u ne-Peugeotu (Mika v Praze na Proseku) 590,- ... ja zasnul... Citovat
george Odesláno 6. srpen 2004 Odesláno 6. srpen 2004 Napsán autorem Operator Hele mě se to na 406ce rozsvicuje když jedu z kopce a brzdim motorem. Je to normál? Když prošlápnu plyn, tak to přestane. To samý mám na 405ce, je to snímač polohy škrtící klapky, teď jezdim s odpojeným, lezlo mi ti na nervy.Jenom jsem musel trochu upravit volnoběžný otáčky.Až budou peníze tak to vyměnim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.