Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

stalo sa vam niekomu ze prsote ten plastovy kryt odpadol? Zasiel som do sevisu a povedali mi ze to uz vyrabaju len v celosti. v mojom aute sa to sklada z 3 casti. zial ta stedna cast proste posla. vypada to ze tie zaslepky su naprd. viete niekto de splasit novy alebo pouzity stredny plast? p.s. za cely novy kus 140€ u peugeotu.

Odesláno

myslis polozku c. 1 na tomto obrazku?

v servisboxe cena 155 ecok :(

a za 34 EURO + postovne (ak si pre to neprides sam do Tatier) nova nahrada originalu (a niektory tvrdia, ze je lepsi ako original - vydrzi vraj viac)

[upravil dne 14/10/09 alihen]

post-0-14109610288352_thumb.jpg

Odesláno

ano asi je to ono to iste mi ukazali v servise. tusim ze je to uz len jeden kus. no je to v poho ale som mimo SK. takze ak to nesplasim tak tie tatry otocim len kontakt ak mas. dikes :super

Odesláno

neviem sice ako ti to mohlo vypadnut....

ja to mam prisrobovane o šasy, ziadne zaslepky (mozno si myslel tie plastove kusky (v šasoch) do ktorych sa srobuje samorezka na prichytenie krytu

Odesláno

popravde stratil to majitel predomnou. inac ten hlavny posledny kryt je tiez nejaky volny. ano pozeral som to a su tam presne dve diery priamo na sasy. a v nich je zasadeny akoby zavit z kovu. zial kryt sa uz niekde vala. fajn ulozim si nick ta sa ti ozvem ked pricestujem na Sk ale len na druhy rok..... diki moc za pomoc.:papa

Odesláno

tebe sa diel 1 sklada z viacerych kusov?

daj VIN, pozriem co to tam mas

(ja na svojej mam iba diel jedna v celku a potom su uz len dvojdielne podblatniky - predny diel sa montuje na 3 sroby na spodok narazniku, jednym \"akoze nitom\" o plech pri motore, jednym nitom o druhy-zadny diel podblatnika a jednou srobou do lemu blatnika)

Odesláno

jo je to tak ako pises. no takze ten vin : VF36ERHRH21111932. vypada to tak ze to je viac delne. neviem je to moj nazor je to 2004ka. mozno sa mylim ale ten otvoreny priestor asi nie je standart. tak ci onak tam neco chyba ak tak zistis cez VIN. diki :super

Odesláno

podla servisboxu je to to iste co je na obrazku hore.

ked sa ti bude dat, zbehni niekam na jamu a odfot spodok...

...alebo ked prides, zastav sa v LM ;)

len ma stve, ze mas 6kvalt a 17 disky :(

[upravil dne 16/10/09 alihen]

Odesláno

JJJ skusim to hodit neikde a odfotim to. ked tak najdes to tu. zatial motor bude holy zospodu:(.

apropo neviem ako su odstupnovane 5kvalty ale kamos ma presne ten isty model

ako ty a nestazuje si bol teraz niekde v juhoske vraj to prevetral a je nad mieru

spokojny:)

a tie disky su asi fakt naj z ponuky nic prevratne ale fajno doplnaju tvary auta.

neviem si predstavit nejake 15ky na takomto velkom aute. ale vsak vianoce idu tak

hadam sa nieco ujde aj tvojmu peugeotu:)

dik :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...