RALLYMAN Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 zdarec.chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s digitálním fotákem digimat twin gate magic shot 6630.dnes sem se na něj díval na internetu a za tu cenu/4500kč/se mi zdá celkem dobrý.tak co vy na to???kdyžtak adresa je www.digimat.cz .dík za odpovědi čau:P Citovat
Marlin Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 mi mame doma ten starej twingate a 100%spokojenost :D Citovat
vector Odesláno 3. srpen 2004 Odesláno 3. srpen 2004 Napsán autorem RALLYMAN zdarec.chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s digitálním fotákem digimat twin gate magic shot 6630.dnes sem se na něj díval na internetu a za tu cenu/4500kč/se mi zdá celkem dobrý.tak co vy na to???kdyžtak adresa je www.digimat.cz .dík za odpovědi čau:P Nebrat, tadle firma dělá jenom total šroty, přepálený plochy, nefunkční blesk atd... Za ty peníze koupíš sice jenom špatnej fo?ák, ale bude alespoň trochu fotit. Kolem 6 se dá dokonce pořídit solidní Fujinka. Citovat
Guest Ondra Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 taky jsem nad digimatem premyslel, a nakonec jsem zjistil, ze je distribuje firma z Hradce Kralove... Tak jsem se tam zajel podivat (je to u obriho akvaria) a co me zarazilo, ze sidlej v administrativni budove (to by nevadilo), ale maj dva maly kancliky, na jednom napsany prodej - ve tri odpoledne ve ctvrtek tam nikdo nebyl, zadna cedule nic, druhy kanclik byla uctarna... tot vse, co jsem videl.... Citovat
Guest Ondra Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 jinak ta firma se jmenuje Smart Batteries [Editován dne 4/8/04 Ondra] Citovat
Kik Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 Podivej se třeba na KASU, myslím, že kolem 5 000,- se rozumnej fo?ák dá pořídit ( Olympus aj. ) Citovat
Marlin Odesláno 4. srpen 2004 Odesláno 4. srpen 2004 me se nezda ze to je srot, foti dobre a chova se jako obyc digital a zadny problemy, a kdyz se pohnojila SD karta (128mb) tak sme jim to tam poslaly a do tejdne byla zpet nova +Cd s fotkama co na stare byly, ja bych rekl, ze to je na stejne kvalite jako ostatni Citovat
RALLYMAN Odesláno 5. srpen 2004 Autor Odesláno 5. srpen 2004 dík za odpovědi,sem si ho nakonec objednal.doufám že mě aspon trochu poslouží,a hned se nevysere.zdarec Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.