Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdarec.chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s digitálním fotákem digimat twin gate magic shot 6630.dnes sem se na něj díval na internetu a za tu cenu/4500kč/se mi zdá celkem dobrý.tak co vy na to???kdyžtak adresa je www.digimat.cz .dík za odpovědi čau:P

Odesláno
Napsán autorem RALLYMAN

zdarec.chtěl jsem se jen zeptat jestli někdo nemáte skušenosti s digitálním fotákem digimat twin gate magic shot 6630.dnes sem se na něj díval na internetu a za tu cenu/4500kč/se mi zdá celkem dobrý.tak co vy na to???kdyžtak adresa je www.digimat.cz .dík za odpovědi čau:P

Nebrat, tadle firma dělá jenom total šroty, přepálený plochy, nefunkční blesk atd...

Za ty peníze koupíš sice jenom špatnej fo?ák, ale bude alespoň trochu fotit.

Kolem 6 se dá dokonce pořídit solidní Fujinka.

Odesláno

taky jsem nad digimatem premyslel, a nakonec jsem zjistil, ze je distribuje firma z Hradce Kralove...

Tak jsem se tam zajel podivat (je to u obriho akvaria) a co me zarazilo, ze sidlej v administrativni budove (to by nevadilo), ale maj dva maly kancliky, na jednom napsany prodej - ve tri odpoledne ve ctvrtek tam nikdo nebyl, zadna cedule nic, druhy kanclik byla uctarna... tot vse, co jsem videl....

Odesláno

jinak ta firma se jmenuje Smart Batteries

[Editován dne 4/8/04 Ondra]

Odesláno

me se nezda ze to je srot, foti dobre a chova se jako obyc digital a zadny problemy, a kdyz se pohnojila SD karta (128mb) tak sme jim to tam poslaly a do tejdne byla zpet nova +Cd s fotkama co na stare byly, ja bych rekl, ze to je na stejne kvalite jako ostatni

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...