lumpma Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Ahoj potrebuju pomoct s diagnostikovanim zavady Dneska jsem byl na diagnostice ale neni jiste co to je a nez zacnu neco opravovat tak bych chtelznat vas nazor. hlaska jedna :Snimac tlaku paliva neverohodny signal Hlaska dve : Egr ventil- prilis dlouhy prubeh tak a co to dela nejde to do otacek max 2000, netahne to, pri seslapnuti plynu hodne kouri ale nejvic po uvolneni plynu Na 3 valci byli zvisene hodnoty a podobne tak i na 4 valci Mam urcite podezreni ale nechci vas tim ovlivnovat predem. Za kazdou radu budu vdecny diky Citovat
qmysak Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 tím že auto nejde nad 2000ot/min je že máš auto v nouzovém režimu a s tím egr ventilem bych řekl že špatně otvírá a zavírá ale to je můj názor sám mě auto blbne a v sobotu du na diagnostiku tak uvidím snad to nebudeš mět nic vážného jako já Citovat
lumpma Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 to by mohlo byt ale proc jsou jine tlaky na 3 a 4 valci a ne na vsech? me to prijde na vstriky ale nejsem si tim jisty jinak at Ti to tam dobre dopadne, mimochodem kolik stoji diagnostika v peugeotu? Citovat
qmysak Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 s tím tlakem ti neporadím a diagnostiku v peugeotu nemám posledně sem dával 300,- Citovat
lumpma Odesláno 13. říjen 2009 Autor Odesláno 13. říjen 2009 no to ja taky u autoelekrikare ale v Peugeotusi rekli 800 nevim jesli mi dokazou primo rict v cem je problem a o co jsou lepsi. nebo si jen rikaji za to same o 5oo vic?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.