Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute all...som novy clen fora a cez leto som kupil Peugeota 306 2,0HDi,hatchback,rv.:2000 a rozmyslam o tuningu...v tejto oblasti nemam este vela znalosti tak prijimem kazdu radu ktora sa len da:D...chcel by som v blizkej dobe menit predne svetla,popripade aj kapotu aby bola bez znaku,nato mi kamarat doporucil pozret kapotu aj s naraznikom aby to k sebe islo,ale myslim ze ak bude ta kapota dobre urobena pojde aj k tomu narazniku co mam...vedely by ste mi poradit ohladom tychto 2 veci,popripade aj stranky,znacky ktore su good a odporucite mi ich:)

Odesláno

Zdravim a vítám tě na fóru,snad se ti tu bude mezi náma líbit;)

Co se týká 306tek,tak je všude dost tuningových dílů ať zdařilých tak zdařilých méně.Záleží na tom,jakej styl se ti líbí,jestli čistej hladkej styl bez zbytečných hran a laminátů,nebo něco ostřejšího.Nejdřív to ale chce koupit nějaká kola a podvozek (za předpokladu že jinak je auto O.K),protože na plecháčích a s autem 20cm nad zemí to nikdy nebude vypadat hezky:D Podvozek můžeš zvolit podle finančních možností,hodně lidí na fóru jsou určitě ochotni ti pomoct s nákupem kvalitního podvozku za hodně přijatelnou cenu ze zahraničí nebo poradit co a jak...nejdřív napiš co si představuješ s autem udělat.Koukám že jsi psal že máš HDi,tzn. že máš už určitě nový model.Tam bych asi zahladil nárazníky,koupil prahy z XSi nebo GTi a podobně a pak jen podvozek,kola,lak a interiér....306ka je nádherná už od výroby;)

Odesláno

cus dik...jj stale citam vsetky prispevky a vela veci som sa dozvedel co je len +

...no na zaciatok planujem tie 2 veci co som spominal...hodim sem asi aj nejake to foto a dam si hlavne poradit:)...som rad ze ste taky ochotny

...mohol by si mi pls priblizit ako upravit podvozok,je to take potrebne na zaciatok?...ci radsej hned nez nikdy? :super

Odesláno

úprava podvozku je jednoduchá - snížit :) to můžeš udělat buď pružinama, nebo sadou tlumičů a pružin s pevným snížením, případně pak sadou se stavitelnou výškou.. vzadu je torzní tyč, která se musí přesadit, ta je tam namísto pružin.. pak pořádný kola, na 306ku aspoň 16\", nejlépe 17\".. co se týká kapoty a masky bez znaku, u 306ky je to dost blbě řešený, že musíš nechat zavařit kapotu, s tím ti pomůže jakýkoliv autoklempíř ;) a masku si můžeš upravit sám pomocí pájky a kousku plastu např. ze staršího nárazníku.. pak už to necháš jen nalakovat.. a jinak jak píše 309GT - zahladit nárazníky a sundat lišty..

Odesláno

tuning je dost penazne narocna vec ak to chces mat pekne si myslim ja osm nedavno kupil peugeotik ako mas ty tiez som tu novacik dal som zrepasovat zadnu napravu troska prednu silentbloky a tak postupne som nahodil folie a nieco s vyfukom porobil tak vela stastia a chalani maju pravdu hore ze najskor zrepasovat auto a potom sa pustit do tuningu a na tomto fore najde vela uzitocnych veci linkov a odkazov na ine stranke pripadne na niekoho kto ti prednu kapotu aj zahladi nemusis celu kupovat.

Tak vela zdaru

Odesláno

jj diky moc tak asi sa pustim do toho podvozku a uz som sa tu inspiroval vo veela veciach :)....do buducna mam co robit xD

a kovi?...ako mam pls urobit tu zadnu napravu?...nwm ako to myslis s tym L a A

...dik all co mi radia,snad sa priucim vela veciam a budem viac chapavy,,,preto budem aj nadalej citat citat a citat :)

Odesláno

2 Saber: to se stydíš za to, že je to Peugeot? Nesundavej znak z kapoty, není to pěkné. Chápu že je to teď asi trend, ale osobně se mi to vůbec nelíbí. Líbí se mi, když je protažená kapota a znak z masky se přesune na haubnu. Něco jako jsem dělal virtual tuning zde:

cupe.jpg

Odesláno

tak já se taky chystám dělat masku bez znaku :) ale ne proto, že bych se styděl za Peugeota, ale proto, že se mi to víc líbí když je to hladší ;)

Odesláno

Ak si auto len kupil, daj ho najprv do poriadku po technickej stranke, urob repas (podla obrazku ho treba), urcite skontroluj napravy, loziska, brzdy a motorovy priestor, ked to bude vsetko OK, zacni auto menit, skor sa to neoplati;)

Odesláno

po motorovej stranke sa mi uz na to pozerali a mam vsetko v poriadku...este teda skocim do servisu nech skontoluju napravy v akom su stave a potom uvidim ;)...a ta kapota bez znaku sa aj mne viac paci,ale ak by som dal predlzenu tak by to tiez nemuselo byt zle....uvidim co sa mi poskytne a potom poradite blizsie

...dam ho teda v najblizsiej dobe do servisu a popri tom nez sa to vybavi sa pustim do interieru;)

Odesláno

nj stale citam forum,nemozem od toho odist a som presvedceny otom ze kapota bude bez znaku...sry tym co to sklamalo .D

...uz som dohodnuty ist v piatok za znamym a vybavim si snim ten servis...ak by mi robili tu zadnu napravu a neskor podvozok...co to cca stoji?

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

hh jak tak koukám na ty fotky tak radši nech repasovat zad. nápravu, to L kolo máš fakt dost do A, a pak přemýšlej nad tuningem:bojim

ja si zase myslim, ze jestli chce neco delat s podvozkem, tak je lepsi provest to v ramci te repase. ne to pracne uvadet do puvodniho stavu, jen aby to mohl znovu predelavat.

Odesláno

ja si zase myslim, ze jestli chce neco delat s podvozkem, tak je lepsi provest to v ramci te repase. ne to pracne uvadet do puvodniho stavu, jen aby to mohl znovu predelavat.

...tak co bude lepsie?...dat to do servisu nech mi pozru geometriu a hlavne tu zadnu napravu a ak to uz budu robit tak hned znizit - urobit podvozok ako ste mi hovorili,alebo najpr po castiach?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...