Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, nastal mi cas, kdy musim koupit nove sterace (po 3 letech). nyni tam mam orig od peugeota bezraminkove, jsou super, ale dost drahe. nemate nekdo zkusenost s necim levnjesim, naka druhovyroba? nevim presne ten typ steracu, mam hatchback, r.v.2006. diky za rady a postrehy.:)

Odesláno

a to se uz takto prodava, ze u spolujezdce je kratsi?? pane jo. taky jsem koukal na ty BOSCH aerotwin, jeste zkusim zapatrat po tom rozmeru na muj vuz. dik moc

Odesláno

já mam stěrače od EVO a nemůžu si stěžovat, minulou zimu přežili v pohodě, ale po tý letošní už asi budou chtít vyměnit, jinak sem s nima naprosto spokojenej, stáli asi 1500Kč

Odesláno

ja mam stierace tesco a za tu cenu sa tiez nemozem stazovat :P

cca 300sk komplet, mali tam rozne velkosti, neviem ale ci tu akciu este maju (stierace maju cca pol roka a idu v pohode)

Odesláno

Už podruhé jsem koupil pár bezramínkových stěračů (710+650mm), vypadají a fungují jako originál vč. úchytů - pozor, úchyty jsou jiné od r.v. 10/2004 dále (ty mám). Kupuji v supermarketu Halfords, cena 799 Kč/pár. Naprosto spokojen.

Odesláno

to petr307: myslim ze tie BOSCH tam nedas lebo maju ine uchytenie na ramena stieracov potrebujes VALEO silencio xtrm to su prave na nase ramena lebo origo Peugeot su vlastne VALEO len v inej krabici a za ine peniaze.Ja sa chystam tiez ich menit po 2 rokoch lebo uz som ich raz menil v peugeote kus za 1800SK /oboje cize 3600uz taku sprostost nikdy nespravim slubujem:D/ a par Valeo stoji cca1500sk tu mas slovensky link podla nazvu si najdi u vas v cechach http://www.faro.sk/catalog/stierace/peugeot.php#peugeot-307-3-5dver

PS: nahradne gumicky nezozenies skusal som ich zohnat ale marne,lebo vlastne cely stierac aj s tou nabehovou hranou je 1 kus a to nezozenies akanodaj typ som zvedavy

[upravil dne 13.10.2009 robozv]

Odesláno
Původně zaslal: robozv

PS: nahradne gumicky nezozenies skusal som ich zohnat ale marne,lebo vlastne cely stierac aj s tou nabehovou hranou je 1 kus a to nezozenies akanodaj typ som zvedavy

Gumicky se sehnat daji na svycarskem ebay za cca 16 CHF (270 kc), ale netusim zda-li se daji poslat do cech. Ja jsem jsem je tu kupoval a spokojenost. Za tu cenu mi poslali dve gumy 2x720mm pouze jsem pokratil a vymenil. Hotovo... :roker

Odesláno

dik za radu, jeste prosim nevis jaky je typ vzadu? vzal bych i ten, uz je uplne rozdrbaenj...jinak u Pezota sem se ptal, za kolik je maj a malem se upadl :))

Původně zaslal: robozv

to petr307: myslim ze tie BOSCH tam nedas lebo maju ine uchytenie na ramena stieracov potrebujes VALEO silencio xtrm to su prave na nase ramena lebo origo Peugeot su vlastne VALEO len v inej krabici a za ine peniaze.Ja sa chystam tiez ich menit po 2 rokoch lebo uz som ich raz menil v peugeote kus za 1800SK /oboje cize 3600uz taku sprostost nikdy nespravim slubujem:D/ a par Valeo stoji cca1500sk tu mas slovensky link podla nazvu si najdi u vas v cechach http://www.faro.sk/catalog/stierace/peugeot.php#peugeot-307-3-5dver

Odesláno

na bezraminkove sterae se daji pouzit i klasicke gumicky protoze je to sami spusob akurat tam niesu pliesky ale vsuva sa to do toho gumenenho a keby niekto sa nebal a trosku to skusil rozobrat da sa to nieje to vobec natom nalepene mozno zalezi od znacky steracu nevim ja mam bosch a tie som vzdy bol spokojny......

Odesláno
Původně zaslal: Velickin

Už podruhé jsem koupil pár bezramínkových stěračů (710+650mm), vypadají a fungují jako originál vč. úchytů - pozor, úchyty jsou jiné od r.v. 10/2004 dále (ty mám). Kupuji v supermarketu Halfords, cena 799 Kč/pár. Naprosto spokojen.

Stejná zkušenost, jsou super za super cenu, příště jdu do nich zase.

Odesláno
Původně zaslal: jaro212

na bezraminkove sterae se daji pouzit i klasicke gumicky protoze je to sami spusob akurat tam niesu pliesky ale vsuva sa to do toho gumenenho a keby niekto sa nebal a trosku to skusil rozobrat da sa to nieje to vobec natom nalepene mozno zalezi od znacky steracu nevim ja mam bosch a tie som vzdy bol spokojny......

asi sa obavam ze nemas pravdu s tymi klasickymi gumkami kukni tu

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...