Petis136 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 čau někdy když přepínám Cd a radio ovl.u volantu se mi na multi disp.objeví tabulka s MP3 menu.Ale to je náhoda když to zkousím znovu tak to hází jen cd a radío.Povede se to tak jednou z 20 pokusů-nevíte co to je nebo kde je chyba?:myslim:myslim:myslim Citovat
pro-fil Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Moje rádio zvládá i mp3, takže když v rádiu nemám mapy, ale cd s mp3, tak se mezi rádiem a cd objeví i mp3. Někdy mu to ale trvá delší dobu než načte. Zkontroluj jestli nemáš v cd mechanice disk s mp3. Citovat
mablees Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 Jéžiš , tak to jsem zase tady přečetl radu , mě to v mechanice místo mapy taky čte mp3 pokud to pro Vás není novinka tak jsem za troubu , ale to neva . .dík že tady občas něco zase najdu nového Citovat
pro-fil Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 No po nahrání nového softu do rádia to zvláda i mp3, což pro mne byla novinka a dokonce i pro další majitele co ještě mají starší sw. No hlavně, že jsme se zase pohli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.