Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim mam dobry typ na tento kapacitor je potrebuju vedet jede parametr..na kapacitoru je psane 24V a 1F ..zajimame jestli to mohi zapojit na klasickou baterku nebo tak a proc je tam vubec to 24V.dalsi vec jak ho mam zapojit?respektive nejlepsi reseni dekuji

Odesláno

pokud se nemilim tak 24V tam je len ako pre istotu v pohode to možeš napojiť na 12V...24V je len ako \"poistka\" aby ti to nestrelilo keby neakym zasahom božej ruky máš v aute viac ako 12V alebo 14V......a zapaja sa to medzi baterku a zosilovač......teraz presne som si neni isty ako :D myslim že to ide paralelne na baterku alebo seriovo na plus pol?? tak to nevim:D čul som mimo a to mám elektrotechnicku školu:D:D:D...ja yb som to skusil napojiť paralelne(vedla seba) na baterku malo by to podla mňa fungovať tak že sa nabija počas prehravania a ked máš neaky špičky alebo volačo tak ti tu špičku vyplni kapacitor lebo baterka nebude stihať......ale ozaj som si neni isty v tom zapojeni:D ale v tom prečo tam je 24V tak to viem an 100%:D

[upravil dne 11/10/09 winco]

Odesláno

oprava...............distribučny su tie 2 rozdvojky.......tam možeš využiť čo kolvek:D aj napriklad tie 3 kabeli zviaž a pripajkuj na pevno:D alebo neake čokolatky alebo niečo poradne original kup:D

Odesláno
Původně zaslal: winco

oprava...............distribučny su tie 2 rozdvojky.......tam možeš využiť čo kolvek:D aj napriklad tie 3 kabeli zviaž a pripajkuj na pevno:D alebo neake čokolatky alebo niečo poradne original kup:D

poradis mi nejakou stranku na ty rozdvojky?

Odesláno

jáj nom ako može to byť aj trochu dlhšie ale radšej by som to dal čo najkradčie aby nemali velky odpor tým padom menšie straty:D najlepšie máš kapacitor dať skoro hneť vedla zosilovača neviem kde ho máš ale ak v kufri tak to prišrobuj hneť vedla a kable budeš máť tým padom kratke ani 30cm nie

Odesláno

Já z vás umřu smíchy. :D:potlesk

Když už to ale máš...

Kapacitor zapoj paralelně vůči + a GND na zesilovači. Běžně se to dělá tak, že táhneš kabel od baterky, kabel GND...napojíš na \"kapacitotentorotátor-urychlovač elektronů\" a z něj táhneš na zesilovač. :D

Odesláno

ten vždy všetko píše zložito:D a nechape to skoro ani on sam:D tam máš schemu a skus to zapojiť podla toho...a ked ti voalčo nepojde alebo nebudeš niečo vedieť tak sem napíš a popripade hoť fotku ako si to spravil

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...