Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže ztrácí se mi voda, nejspíš vyvaří nebo se ztratí někde jinde ale zdá se mi že nikde neteče... na volnoběh vaří, občas i při jízdě, pak mi kolísá teplota okolo prostřední čárky a občas se drží při první čárce:( a nevím co s tím:(

je to 106ka 1,6 16v 2001

Odesláno

Určitě bych prozkoumal okolí vodního čerpadla, popřípadě celé prozkoumal, mohl by to taky byt termostat, kterej by neotvíral velkej okruh.

Odesláno

nemáš špatný těsnění v tom špuntu na dolejvání? Když někde uniká voda většinou to poznáš takovou bílou krystalizacej na spojeních hadic a tak. Taky se mrkni jak vypadá olej. Jestli to neni taková ****** - bylo by to pak těsnění pod hlavou

Odesláno

Mne toto robilo prave blbe tesnenie na dolievacov spunte, kupil som novy, uz 2 roky pohoda:super ... skontroluj si, ci ti spravne spina sahary (staci po dlhsej ceste chvilu stat s autom na mieste a musi ich zopnut), ak zopne a vypnes klucik, tak sleduj pod autom, aky vytecie voda, tak to je ten spunt (lahko pozries aj pri otvorenej kapote)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...