Lentilka Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Takže ztrácí se mi voda, nejspíš vyvaří nebo se ztratí někde jinde ale zdá se mi že nikde neteče... na volnoběh vaří, občas i při jízdě, pak mi kolísá teplota okolo prostřední čárky a občas se drží při první čárce:( a nevím co s tím:( je to 106ka 1,6 16v 2001 Citovat
alien Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Určitě bych prozkoumal okolí vodního čerpadla, popřípadě celé prozkoumal, mohl by to taky byt termostat, kterej by neotvíral velkej okruh. Citovat
Lentilka Odesláno 9. říjen 2009 Autor Odesláno 9. říjen 2009 vodní čerpadlo nebo vodní pumpa? Citovat
pastorek Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Původně zaslal: Lentilka vodní čerpadlo nebo vodní pumpa? To je to isté. Mohlo by to byť termostatom alebo tesnením hlavy. Citovat
dolly1010 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 nemáš špatný těsnění v tom špuntu na dolejvání? Když někde uniká voda většinou to poznáš takovou bílou krystalizacej na spojeních hadic a tak. Taky se mrkni jak vypadá olej. Jestli to neni taková ****** - bylo by to pak těsnění pod hlavou Citovat
Qcko Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Mne toto robilo prave blbe tesnenie na dolievacov spunte, kupil som novy, uz 2 roky pohoda:super ... skontroluj si, ci ti spravne spina sahary (staci po dlhsej ceste chvilu stat s autom na mieste a musi ich zopnut), ak zopne a vypnes klucik, tak sleduj pod autom, aky vytecie voda, tak to je ten spunt (lahko pozries aj pri otvorenej kapote)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.